Американската преса умишлено подготвя световното обществено мнение за факта, че

...
Американската преса умишлено подготвя световното обществено мнение за факта, че
Коментари Харесай

Разгромът, за който се знаеше предварително: САЩ предават Украйна

Американската преса съзнателно приготвя международното публично мнение за обстоятелството, че светът ще би трябвало да одобри провалянето на Украйна и че Съединени американски щати, като главен оператор на този план, скоро ще „ измият ръцете си “. The Washington Post разгласява цяла поредност от публикации, в които като алена нишка минава тезата, че Киев е жертван и успеха на Русия е неизбежна.

Цялата европейска преса като по команда повтаря американската. А държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен към този момент непосредствено декларира, че Киев няма да получи финансиране в предходните мащаби. Процесът стартира.

Анонсираният неуспех

Ще се върнем към Блинкен и неговото искрено изказване за преустановяване, „ както беше планувано “, на американската помощ за Украйна по-долу. Междувременно дано погледнем пируетите на американската преса, която приготвя публичното мнение за това, че Съединени американски щати скоро ще изпратят Украйна на „ независимо корабоплаване “.

Washington Post ненадейно си спомни историята, която се разигра през април тази година и беше обвързвана с приключването в мрежата на строго секретни оперативни данни от американското разузнаване за доста мрачните военни вероятности на Украйна.

Сред оповестените онлайн материали, напомня The Washington Post, бяха „ в никакъв случай не оповестени оценки на загубите в редиците на украинските сили, информация за проблемите на Украйна с ремонта и поддръжката на развалени бронирани машини и за дефицита на снаряди за системите за противовъздушна защита, които направиха украинските градове уязвими за съветски удари от крилати ракети и дронове. " В други документи се посочваше, че



„, отбелязва вестникът, Оказва се, че



Вестникът написа, че

Разбира се, държавното управление на Съединени американски щати към този момент може да поеме най-малко известна отговорност за своя несъразмерен оптимизъм по отношение на опциите на Украйна, който се основаваше на гръмките обещания на Зеленски „

Но непотребният оптимизъм във връзка украинците, е по-добро от това да споделяме, че Ето за какво в този момент американската преса, без никакво съмнение, може умерено да написа за „, което, съгласно тях, към този момент е схванало всичко и е планувало провалянето на Украйна. И, несъмнено, отговорни са единствено украинците, които получиха всичко належащо за успеха, само че не можаха да я реализиран.

–доубива изданието тези, които до наскоро възхваляваше.

Кой е отговорен и къде да се бяга?

В друга публикация The Washington Post написа, че „ ориста на Украйна виси на косъм “ и че има две аргументи за това. Първият е нежеланието на републиканците в Камарата на представителите да продължат да поддържат помощта на Съединени американски щати за Украйна. А вторият е

Защо, за бога, американската преса ненадейно се сети за пролетното приключване на секретни данни? Всички тези изявления имат най-малко две съществени цели. Първият е да оправдае Съединени американски щати в подтекста на идното проваляне на Украйна.

Вярно е, че американският истаблишмънт оправдава неуспехите на ВСУ, или по-скоро неуспехите си в Украйна, още от тези времена, когато „ контранастъплението “ даже не беше почнало, а единствено се популяризираше в Киев и западните столици. Но американците към този момент си бяха постлали сламата авансово - за всеки случай, в случай че нещата се издънят.

Втората цел е да предизвести украинските съдружници, че повече няма да получават помощ. Защо да наливате пари в губещ план? И кой ще застане наедно с губещия? Както се споделя, успеха има доста родители, но провалянето е постоянно сираче.

Човек може единствено да се изненада от цинизма, с който Съединените щати изоставят Украйна, която използваха само и единствено като инструмент за намаляване на Русия. Но когато инструментът се окаже негоден, той просто се изхвърля.

Washington Post цитира фраза на един от американските специалисти, която идеално характеризира американския метод към киевския режим, който се намира на ръба на пропастта:

Всички тези изявления в същото време носят още един завоалиран сигнал към Москва, че Вашингтон не е срещу спокойно съглашение, а единствено чака Русия да стане основател и да избави достойнството на американската униформа.

Европа чинно козирува

Забележителното в цялата тази осведомителна акция е, че всички европейски медии взеха един звук – от Норвегия до Италия, от Испания до Полша.

– написа италианският IL Fatto Quotidiano.

показва изданието.

– споделя норвежкият политолог и откривател на спорове Сесилия Вилхелмсен, представена от водещата норвежка телевизия NRK.

Общо умозаключение

С една дума, в осведомителното пространство на груповия Запад нежно се основават предпоставки на следващия ден или вдругиден непосредствено да се каже: „ Сбогом, Украйна! Тези предпоставки са нужни, с цел да не наподобява решението за занемаряване на Украйна “.

Това ще бъде последвано от промяната на Зеленски. Това ще бъде ребрандиране на режима в Киев, с цел да се сътвори имидж, който съгласно американците ще бъде подобаващ за евентуален кротичък разговор с Москва. Ако тя се съгласи. Но това е друга тематика.

Когато се писаха последните редове на тази публикация, от Съединени американски щати пристигна вест, която удостовери нашите заключения, че Вашингтон има намерение да се „ разправи “ с Киев в напълно близко бъдеще.

– сподели държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен по време на брифинг във Вашингтон. Съвсем ясно казано!

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР