Американската поп звезда Тейлър Суифт, която разтърси музикалната индустрия с

...
Американската поп звезда Тейлър Суифт, която разтърси музикалната индустрия с
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е Личност на годината на сп. Тайм за 2023 г.

Американската поп звезда Тейлър Суифт, която раздруса музикалната промишленост с феноменално сполучливо турне, беше оповестена за " Личност на годината " на сп. " Тайм " за 2023 година, съобщиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес, представени от Българска телеграфна агенция.
       
" Голяма част от това, което Тейлър Суифт реализира през 2023 година, е извънредно. Тя се ангажира да придаде стойност на фантазиите, възприятията и прекарванията на хората, изключително на дамите, които се усещаха подценявани и рутинно подценявани ", сподели основният редактор на списанието Сам Джейкъбс.

На 33-годишна възраст Суифт, чиято кариера стартира като кънтри певица, прибавя още едно самопризнание към дългия си лист с триумфи и върхове. Нейните албуми или техните преиздадени версии постоянно оглавяват американските ранглисти, какъвто сега е казусът с 1989 (Taylor`s Version), който е на върха в чарта Билборд 200.

На фона на феноменалния триумф на турнето й, белязано и от скандал към продажбата на билети, концертите бяха прожектирани и в кината, а Тейлър Суифт оглави северноамериканския бокс-офис през уикенда, в който излезе концертният й филм. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР