Американската певица Никол Шерцингер призна, че чака скъпи гости за

...
Американската певица Никол Шерцингер призна, че чака скъпи гости за
Коментари Харесай

Никол чака скъпи гости за Коледа, ето къде ще празнува

Американската певица Никол Шерцингер призна, че чака скъпи посетители за Коледа. Гаджето на Григор Димитров за първи път ще посрещне огромния празник в Лос Анджелис, само че не разкри дали българският тенисист ще бъде с нея в тържествения ден.

 „ Не мисля, че преди съм чествала Коледа в Лос Анджелис. Обикновено вървя в Хавай за празника или пътувам до Тенеси, където живеят сестрите ми. Моите племеннички значат доста за мен. Ще би трябвало да им приготвя специфична стая. Живея сама в голямо жилище, а нормално не поканвам посетители вкъщи за празника. Радвам се, че ще събера фамилията си на моето място през тази година “, призна певицата.

„ Обикновено за Коледа и за Деня на благодарността подготвяме едно и също меню – пуйка, шунка, сладки картофи, броколи, сирене и доста сос „ Грейви “, призна 39-годишната американка пред сп. „ Луук “.

„ Доволна съм, че огромният ми дом в Ел Ей ще одобри фамилията ми. Докато участвах в „ Котките “ на Андрю Лойд Уебър в Лондон живеех в апартамент с дребна кухня. Магазините също не бяха като тези в Америка и беше малко мъчно. Тогава бях поканила цялото семейство и ни беше тясно, само че все пак прекарахме най-хубавата дребна Коледа в живота си “, добави гаджето на Григор Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР