Американската космическата агенция НАСА се подготвя да представи новата си

...
Американската космическата агенция НАСА се подготвя да представи новата си
Коментари Харесай

НАСА стартира своя стрийминг услуга на 8 ноември – без реклами, без платени абонаменти и с ексклузивни материали

Американската галактическата организация НАСА се приготвя да показа новата си стрийминг услуга, наречена NASA Plus на 8 ноември. Досега услугата беше в бета-версия, само че по-късно през идната седмица тя ще бъде налична за всички.

За разлика от комерсиалните платформи за стрийминг, NASA Plus ще бъде стрийминг услуга без реклами, без платени абонаменти и с извънредни материали. От НАСА настояват, че тя ще даде на потребителите достъп до наградените с „ Еми “ излъчвания онлайн на организацията и взор към нейните задачи посредством сбирка от истински видеопоредици, в това число няколко нови поредици, които ще започват със стрийминг услугата.

Новите старания на НАСА в региона на стрийминга са част от цялостната цифрова промяна на организацията, която включва и актуализирани уеб страница и приложение.

Агенцията пусна нов филмов откъс, подканящ към стартирането на NASA Plus, с фрагменти от впечатляващи гледки към нашата планета и оттатък нея.

Услугата за стрийминг на НАСА започва в основен миг, когато организацията се приготвя да изпрати четирима астронавти за Луната след 52 години. „ Artemis II “ ще се насочи към Луната някъде към ноември 2024 година. Астронавтите по време на първия си полет на борда на ракетата на НАСА Space Launch System (SLS) и галактическия транспортен съд Orion ще се насочат към лунната повърхнина.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР