Американската компания Ford стана поредният голям автомобилен производител, който отказва

...
Американската компания Ford стана поредният голям автомобилен производител, който отказва
Коментари Харесай

Ford също се отказва от големите автосалони

Американската компания Ford стана следващият огромен авто производител, който отхвърля участтие в най-големите автомобилни салони в Европа. Марката разгласи, че пропуща ревюто в Париж през октомври, както и това в Женева през идващия март, събощава Automotive News.
„ Участието в авто салон коства внушителна сума и в случай че не можеш да я компенсиращ с интерес от страна на пресата, както и с задоволително количество гости на щансовете си, за какво би трябвало въобще да го правиш?”, разяснява представител на марката.
Така вместо в Женева през идната пролет Ford ще организира лично мероприятие, отдадено на електрифицирани коли. То ще се организира най-верояно в Норвегия, където ползата към транспортните средства на ток продължава да се усилва.
Компанията пропуща и салона в Париж пред октомври, от който досега са се отказали общо 16 марки - Nissan, Volkswagen, Volvo, Opel, Mazda, Infiniti, Mitsubishi, Subaru, Ford, DS Automobiles, Rolls-Royce, Aston Martin, Jeep, Fiat и Alfa Romeo.
Сериозен проблем се очартава и за най-голямото американско автомобилно ревю – това в Детройт, което са организира през януари. От него към този момент се отхвърлиха водещите немски производители на премиум-модели Audi, Mercedes-Benz и BMW. Това кара уредниците да търсят промени, като първата от тях ще е с времето на осъществяване – вместо през януари салонът ще е през лятото.
Освен това ревюто ще смени изцяло концепцията си, като ще се трансформира във фестивал под намерено небе. Идеята е хората ди видят колите по улиците на града, като по едно и също време с това си прекарват добре и се забавляват.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР