Американската изпълнителка Ариана Гранде и Далтън Гомес са в процес

...
Американската изпълнителка Ариана Гранде и Далтън Гомес са в процес
Коментари Харесай

Ариана Гранде се развежда след две години брак

Американската изпълнителка Ариана Гранде и Далтън Гомес са в развой на бракоразвод, заяви изданието TMZ .

Представители на двамата са удостоверили пред няколко медии новината за идния бракоразвод.

Ариана Гранде се среща през 2020 година с сътрудника по недвижими парцели и връзките сред тях се развиват стремително бързо и още напролет на 2021 година двамата се женят в имението на певицата в Лос Анджелис на скромна гала.

Малко по-късно обаче наподобява, че настава раздор в връзките им и Ариана Гранде в един миг стопира да носи брачната си халка на обществени събития.

Раздялата е настъпила при започване на годината, макар че е имало известно доближаване доскоро по-малко от два месеца, защото двамата са положили старания да спасят брака си, само че опитите им не са се увенчали с триумф и разводът към този момент бил неминуем, пишат изданията оттатък океана.

Някои медии позволяват, че дистанцията сред тях е била главната спънка двамата да продължат да съжителстват дружно – проблем, който не съществуваше при запознанството им през 2020 година поради Коронавирус пандемията.

Ариана Гранде беше сгодена за малко за водещия на предаването " На живо в събота вечер " Пийт Дейвидсън през 2018 година, само че те се разделят след пет месеца. Преди това тя има продължителна връзка с рапъра Мак Милър, който умря от свръхдоза към четири месеца откакто скъсаха през 2018 година

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР