Американската актриса Салма Хайек обясни необходимостта от публикуването на нейни

...
Американската актриса Салма Хайек обясни необходимостта от публикуването на нейни
Коментари Харесай

Салма Хайек смята разголените снимки са символ на свобода - slava.bg

Американската актриса Салма Хайек изясни нуждата от публикуването на нейни фотоси в нищожно облекло в обществените мрежи. Тя даде изявление за Entertainment Tonight по тази тематика. През миналата година, до момента в който бе на отмора, 54-годишната звезда постоянно театралничи за Instagram, вдъхновявайки почитателите си със своята привлекателна форма. Хайек означи пред изданието, че с цел да реализира съвършеното тяло, трябвало да тренира интензивно във фитнеса, тъй че фотосите са се трансформирали в знак на свободата за нея. „ Радвам се, че направих толкоз доста фотоси. И не се срамих от тях, тъй като бях на отмора “, сподели тя. Когато актрисата се завърнала от отмора, заради пандемията на ковид, на всички места била въведена карантина. Тя призна, че след няколко месеца още веднъж е напълняла, само че траяла да разгласява фотоси от плажа.

„ Запазих всички фотоси, тъй като в този момент наподобявам друго. Знам, че почитателите към този момент са изтощени от тях, тъй че ще им дам отмора, реши Хайек. – Хората мислят, че нося бански всеки ден, само че не, всички фотоси са направени на едно и също място. “

Например през януари Салма Хайек показа фотография, на която е уловена в едноцветен червен бански и слънчеви очила. Тя театралничи в мрежест хамак, окачен над водата. Известно е, че през 2020 година актрисата почива в хотел на Малдивите. В момента актрисата не работи поради пандемията и филмовите планове с нейно присъединяване са отсрочени. Тя взе участие в продукция на Марвел „ Вечните “ в компанията на Анджелина Джоли, Ричард Мадън и Джоу Сноу. Актрисата твърди почитателите, че чакането ще си коства.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР