Американската актриса Грейс Кели щеше да навърши 87 г. днес,

...
Американската актриса Грейс Кели щеше да навърши 87 г. днес,
Коментари Харесай

Грейс Кели - историята на Edna необикновена принцеса: aктрисата, която изпълни мечтата на милиони жени, е родена днес

Американската актриса Грейс Кели щеше да навърши 87 година през днешния ден, на 12 ноември.

Преди да се омъжи за принца на Монако Рение, тя беляза историята на киното с функциите си в три паметни кино лентата на Алфред Хичкок.

Ако желаете да имате бърз достъп до всички забавни и вдъхновяващи публикации всеки ден, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!
 b
Грес е американска актриса, модел и принцеса на Монако, известна с филмовите си функции и театрални изяви през 50-те. Тя взе участие в 11 холивудски блокбастър и макар триумфите си, се отдръпва от киното на 26-годишна възраст, с цел да се омъжи за принц Рение от Монако. Двамата имат три деца, само че Грейс умира трагично през 1982 г, до момента в който кара автомобила си, дружно с щерка си в него.

Нейната история звучи като приказка, а в действителност тя е въплъщение на птичката затворена в златната клетка. Кое момиче не желае да стане принцеса един ден? Грейс съумя да сбъдне фантазията на всички дами по света, само че с огромни последици.
 b
По време на брака си с принца на Монако тя е копнеела за предходния си метод на живот толкоз мощно, че съвсем от самото начало е била в тежка меланхолия.

Никой от околните ѝ не подкрепял желанието ѝ да стане актриса - родители ѝ били срещу това и може би даже си отдъхнали, когато тя загърбва своята същинска фантазия - да играе за хората, да бъде на екрана.
 b
Принцът на Монако Рение не е първият човек, с който актрисата-принцеса желае да обвърже бъдещето си. Грейс Кели е била сгодена за стилния дизайнер Олег Касини, който е прочут като индивида, изравен зад визията на първата дама Жаклин Кенеди.

Разбира се, сватбата на принцът и актрисата е била грандиозна. Филмите на Дисни могат да ни дадат единствено бегла визия за това.
 b
За огромна тъга на Грейс Кели нейните филми са били неразрешени в Монако, а когато тя получила предложение от Хичкок да взе участие във кино лентата „ Марни “ през 1962 година, под натиска на обществото тя отхвърля предлагането.

Определено животът на принцесата не е бил лек и по този начин баснословен, както си представяме, а и како тя си е представяла, само че тя остава в международната история като актрисата, която сбъдва фантазията на милиони дами да стане принцеса.
 b
Ние имаме вяра, че ориста си знае работата и когато получиш нещо толкоз огромно от нея, наложително ще ти се вземе нещо, което не си подозирал, че ти е трябвало.
 b
За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

>>> За още забавни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР