Американската актриса Амбър Хърд публикува в своя профил в Инстаграм

...
Американската актриса Амбър Хърд публикува в своя профил в Инстаграм
Коментари Харесай

Бившата на Джони Деп показа дъщеричката си

Американската актриса Амбър Хърд разгласява в своя профил в Инстаграм фотография с щерка си, която е родена от сурогатна майка. Бившата брачна половинка на Джони Деп се е увековечила пред преносимия компютър с детенцето на ръце. „ Аз съм просто мама и баща. А тя е шефът “, написа звездата.

Дъщеричката й на име Уна Пейдж е родена още на 8 април, само че Амбър разгласи това няколко месеца по-късно. „ Тя е началото на остатъка от живота ми “, споделя актрисата.

Според източници на изданието Page Six, момиченцето е пристигнало на бял свят благодарение на сурогатна майка. Самата актриса е разказвала, че желала дете още преди 4 години, само че възнамерявала да го направи „ съгласно своите условия “. „ Сега разбирам какъв брой коренно е за нас, дамите, да мислим за една от най-фундаменталните елементи от нашата орис по този метод “, разяснява Хърд.

През 2015-2016 година Амбър беше омъжена за сътрудника си Джони Деп. След раздялата той заведе дело за клюка против някогашната си жена с настояването за 50 милиона $ обезщетение поради публикация, в която тя се дефинира като жертва на домашно принуждение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР