Американо: Умен и изтънчен Направено с еспресо и топла вода.

...
Американо: Умен и изтънчен Направено с еспресо и топла вода.
Коментари Харесай

Избери любимото си кафе и научи нещо ново за себе си

Американо: Умен и изискан

Направено с еспресо и топла вода.

Горещо или ледено американо разкрива вашето равнище на изисканост. Този избор на смела напитка демонстрира, че не сте новобранец, когато става въпрос за пиянство на кафе. Американо е мощно, без спомагателни добавки или избор на мирис.

Вие сте самонадеян познавач на кафе. Познавате тънкостите на потреблението на еспресо машина с точни стъпки за подготвяне на съвършената чаша вкъщи.

Безкофеиново: Държите на здравето

Произведено с кафеени зърна без кофеин и може да се употребява за подготвяне на всяка кафена напитка.

Въпреки, че хората бързат да приказват отрицателно за чаша кафе, на която ѝ липсва енегизиращия кофеин, има няколко съществени аргументи хората да избират този тип кафе всяка заран.

Този човек може да обича естествения усет, който кафето носи, само че да има нежелана реакция към кофеина. Това може да повлияе отрицателно на цялостното му въодушевление или даже на способността ви да спи през нощта.

Есоресо: Изключително деятелен

Произвежда се посредством изтласкване на съвсем вряща вода под налягане през ситно смляно кафе на зърна.

Тази кафе напитка ме подвига на напълно друго равнище. Правата доза  еспресо е сигурен метод да ви разсъни и да ви накара да се движите със 100 благи в минута.

Ако си поръчвате постоянно еспресо, най -вероятно сте уплашени. Независимо дали имате краен период или значим план за довеждане докрай, залозите са огромни. Може да работите в мощно стресираща среда или да посещавате курсове за лицей. Така или другояче, битката е действителна.

Черно кафе: Класа и изтънченост

Произведено от елементарни варени зърна кафе без спомагателни добавки като захар, мляко или аромати.

Една елементарна, класическа и прясно приготвена чаша кафе е нещо като успокоителен тон за множеството възрастни. Въпреки че процесът на подготвяне на черно кафе е много елементарен спрямо други питиета, то към момента може да бъде изработен по неверен метод.

Ако черното кафе е единственият метод, по който предпочитате да започнете сутрините си, има няколко неща за вас, които се открояват.

Най -вероятно имате утринна рутина, към която обичате да се придържате.

Може да се наслаждавате да четете новините или клюките по света със утринните си глътки.

Вие оценявате простотата и графика.

Вероятно не виждате потребност от всички захари и упадъчни кафе питиета, които хората постоянно поръчват.

Черното кафе принадлежи на вашите сутрини и се съчетава с десертите след вечеря.

Поддържайте утринната си рутина елементарна с неповторима чаша за кафе, която можете да употребявате всеки ден. Изберете съществена чаша, която идеално се съчетава с вашето обичайно черно кафе.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР