Американо-борисовата мафиотска държава.Надявам се, че си спомняте как умело американското

...
Американо-борисовата мафиотска държава.Надявам се, че си спомняте как умело американското
Коментари Харесай

„ТЕХНИЯ КУЧИ СИН БОРИСОВ“ ГО ЗАМЕНИХА С ДРУГИ ТЕХНИ КУЧИ СИНОВЕ. ДОСТОЙНИ ЗА САЩ НАШИ ХАДЖИПЕНЧОВЦИ. ДОКАТО ТАЗИ МАШИНА ЗА СМЪРТ НЕ СИ ЗАМИНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, НЯМА ДА ИМАМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.

Американо-борисовата мафиотска страна.

Надявам се, че си спомняте по какъв начин ловко американското посолство употребява гнева на народа против „техния кучи наследник Борисов“, с цел да го заменят още веднъж с други техни кучи синове. Хиляди участници в митингите против американо-борисовата мафиотска страна, унищожавала съвсем две десетилетия българската страна и нация, останаха с пръст в устата. Радев изигра ролята на избавител, с цел да възкреси още веднъж раздрусалата се към този момент американска колониална власт и политики. И съумя, за което беше награден като кученце с кремвирш.

Американската администрация работи постоянно по един и същи метод – насъсква свои против свои, с цел да се появят като спасители. Това се случи на доста горещи точки по света и починаха милиони човешки същества. Все поради тия пусти власт и пари!

Сега на власт у нас е отново америкнската администрация, отново ни ръководят като колония и още веднъж Българска комунистическа партия са предателите. Все те. Докато тази машина за гибел не си замине от България, няма да имаме естествена страна, нито лична европейска политика, нито самостоятелна политическа система. Ние ще останем вечно най-бедната страна в Европа ръководени от корумпирани политически предатели. Достойни за Съединени американски щати, наши хаджипенчовци.

И помнете – всеки против брата си, не е ваша, а американска фантазия! Просто бизнес.



Оказа се безспорна истина – Има подобен тъп народ.

И водач си има и на голите си задници, чифте пищови носят. И е толкоз тъп, че все му се пее някаква революционна песничка от предишния век в чалга социалистически вид вид „буфо синхронисти“. За да има самун, зрелища и доста милиони по офшорни сметки, даже за това прогресивно евроатлантическо изкуство. Такова проваляне, в никакъв случай не сме имали.

А народа елементарен, живота тежък отегчителен.



Четирите американски бази у нас не били американски, а бази са взаимно образование.

Представяте ли си за какви индианци ни мислят джуджетата Радев и Янев откакто ни приказват по този метод тия техни дърти нелепости.

Ако желаете пробвайте да отидете до някоя наша, но не тъкмо военна база и огледайте добре какво написа на предупредителните табели. После теглете една майна на парцалените ни политици и ги презрете до гроб. На всичко от горната страна конституционния съд е решил, че непознатите бойци у нас не са непознати.

Помните ли Алф, преди да изиска да изяде котката Лъки какво й сподели:

„Лъки, ти не си котка, ти си кремвирш. Аммм.“

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР