Американка, обвинена на Бахамските острови в предполагаем заговор за наемно убийство срещу съпруга си, освободена под гаранция

...
Американката Линдзи Шийвър, обвинена в заговор за убийството на съпруга
Коментари Харесай

Американката Линдзи Шийвър, обвинена в заговор за убийството на съпруга си с двама съобвиняеми на Бахамските острови, получи гаранция от 100 000 долара от съдията от Върховния съд на Бахамите Черли Грант Томпсън в сряда.

Тя ще бъде оборудвана с електронно устройство за наблюдение и трябва да спазва 20:00 часа. до 6 сутринта вечерен час. Когато Шийвър влезе в съда, облечена в скъсани дънки и тениска, зрителите зададоха въпроси, но не изглеждаше, че тя е отговорила на никого.

Предполагаемите съзаговорници на Шийвър, Терънс Адриан Бетел, 28, и Фарън Нюболд младши, 29, преди това са били освободени срещу гаранция от 20 000 долара, каза нейният адвокат Иън Каргил пред CNN в петък.

 Линдзи и Робърт Шийвър ЧЕСТНА УПОТРЕБА, ТРЯБВА ДА ПИШЕТЕ НА СНИМКИ Съдебните записи показват, че Линдзи и Робърт Шийвър са подали молба за развод през април. Регистрация на уебсайта на съдилищата на окръг Томас показва документи, в които двойката е подала молба за развод. Според жалбата, посочена на уебсайта на съдебния секретар на окръг Томас, Джорджия, Робърт Шийвър е подал молба за развод на 5 април, а Линдзи Шийвър впоследствие е подала молба за развод на следващия ден. Според документите, прегледани от CNN, Робърт Шийвърс изброява „прелюбодеянието“ на Линдзи като причина за развод, заявявайки, че бракът е безвъзвратно разтрогнат. В декларацията от Линдзи Шрайвърс се казва, че тя е „натрупала дълг над възможностите си да плати“ и се иска Робърт да бъде накаран да плати. CNN се свърза с адвокати, представляващи всеки от тях в делото за развод. Въпреки това акаунти в социалните медии, които изглежда принадлежат на Линдзи Шийвър – жената от Джорджия, обвинена в предполагаем заговор за наемно убийство на Бахамските острови – изобразяват щастливо петчленно семейство, което ходи на църква – Поне една от семейните снимки беше публикувана в дните след като всеки от тях подаде молба за развод. Снимки, публикувани в акаунта, за които се смята, че принадлежат на Shiver, показват, че семейството е прекарало доста време на Бахамските острови и изглежда се радва на комфортен и активен начин на живот
Линдзи и Робърт Шийвър ЧЕСТНА УПОТРЕБА, ТРЯБВА ДА ПИШЕТЕ НА СНИМКИ Съдебните записи показват, че Линдзи и Робърт Шийвър са подали молба за развод през април. Регистрация на уебсайта на съдилищата на окръг Томас показва документи, в които двойката е подала молба за развод. Според жалбата, посочена на уебсайта на съдебния секретар на окръг Томас, Джорджия, Робърт Шийвър е подал молба за развод на 5 април, а Линдзи Шийвър впоследствие е подала молба за развод на следващия ден. Според документите, прегледани от CNN, Робърт Шийвърс изброява „прелюбодеянието“ на Линдзи като причина за развод, заявявайки, че бракът е безвъзвратно разтрогнат. В декларацията от Линдзи Шрайвърс се казва, че тя е „натрупала дълг над възможностите си да плати“ и се иска Робърт да бъде накаран да плати. CNN се свърза с адвокати, представляващи всеки от тях в делото за развод. Въпреки това акаунти в социалните медии, които изглежда принадлежат на Линдзи Шийвър – жената от Джорджия, обвинена в предполагаем заговор за наемно убийство на Бахамските острови – изобразяват щастливо петчленно семейство, което ходи на църква – Поне една от семейните снимки беше публикувана в дните след като всеки от тях подаде молба за развод. Снимки, публикувани в акаунта, за които се смята, че принадлежат на Shiver, показват, че семейството е прекарало доста време на Бахамските острови и изглежда се радва на комфортен и активен начин на живот От Линдзи Шийвър

36-годишната Шийвър от Томасвил, Джорджия, е обвинена в неуспешен заговор с двамата местни жители на Бахамските острови да убият съпруга си Робърт Шийвър на 16 юли, докато е на островите Абако, месеци след като двойката е подала молба за развод.

Полицията на Бахамските острови успешно осуети заговора, като действа въз основа на информация, открита в телефон, открит по време на отделно криминално разследване на скорошен взлом в местен бизнес, каза източник от бахамската полиция пред CNN.

Обвиняемите са били изправени пред съда миналия месец, според съдебните документи. Те не бяха длъжни да представят пледоарии на това заседание.

Бракоразводен процес

Линдзи и Робърт Шийвър са подали молба за развод през април, сочат съдебните регистри.

Робърт Шийвър подаде молба за развод на 5 април, а Линдзи Шийвър подаде молба за развод на следващия ден, според жалбата, посочена на уебсайта на съдилищата на окръг Томас, Джорджия.

Робърт Шийвър изброява „прелюбодеянието“ на Линдзи като причина за развода, заявявайки, че бракът е безвъзвратно развален, според документите, разгледани от CNN. В декларацията от Линдзи Шийвър се казва, че тя е „натрупала дълг над възможностите си да плати“ и се иска съпругът й да бъде накаран да плати.

Робърт Шийвър е изпълнителен директор в застраховането и бивш футболист на Auburn University, показват съдебните записи и уебсайтът на неговата компания. Линдзи Шийвър също е посещавала университета в Обърн, според публикации в социалните медии.

Си Ен Ен се свърза с адвокати, представляващи всеки от тях в делото за развод.

Ник Валенсия и Кевин Конлон от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР