Американката, чието име е Моли (фамилията не се споменава поради

...
Американката, чието име е Моли (фамилията не се споменава поради
Коментари Харесай

Неизлечимо болна жена изостави съпруга си и преспа със стотици мъже СНИМКИ

Американката, чието име е Моли (фамилията не се загатва заради отбрана на персоналния живот), била диагностицирана на 41-годишна възраст с рак на гърдата в четвърти етап. Още преди смъртоносната диагноза тя имала проблеми със брачна половинка си и търсела способи да разнообрази половия им живот.


Моли е отдясно на фотографията

На болната са предписани няколко типа лекуване, като мастектомия, лъчетерапия, химиотерапия и реконструктивна хирургия. След това тя почнала втори курс на лекуване, който включвал хормонална терапия.



Лекарите споделили на Моли, че хормоналната терапия ще унищожи либидото й, само че вместо това лекуването повишило половата й възбуденост. Тогава тя решила да се раздели със брачна половинка си.



Американката почнала да се среща с други мъже и в един миг тя имала контакти с повече от 185 поклонници. "Сексът ме кара да се усещам жива - това е добър метод да избягам от заболяването ", признавала тя.



Моли умряла през март 2019 година, когато била на 45 години. Нейната история е споделена от приятелката й Ники Бойър, водеща подкаст в интернет за секса.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР