Американецът Ал Билек твърди, че е участвал в легендарния Филаделфийски

...
Американецът Ал Билек твърди, че е участвал в легендарния Филаделфийски
Коментари Харесай

Мъжът пътувал в бъдещето разказва какво ни очаква. Засяга всички ни

Американецът Ал Билек твърди, че е взел участие в именития Филаделфийски опит през 1943 година и е пътувал във времето. Той споделя, че е прекарал 6 седмици в 2137 година и цели две години в 28-ми век. Билек разказва далечното бъдеще като високотехнологичено и то няма да се ръководи от хора, а от един компютър със свръхинтелектуални благоприятни условия.По негови думи единствено след няколко епохи на планетата ни ще се възцари социалистически строй, а държавните управления и президентите ще се трансфорат в спомен. Той твърди и че климатичните промени, на които сме очевидци през днешния ден, не са безобидни и в бъдеще човечеството се изправя пред промени с пагубен темперамент. Ал споделя, че на 13 август 1943 година е бил на кораба DE 173 от опита Филаделфия, който проверявал посредством Общата доктрина за относителността на Айнщайн дали светлината може да се манипулира и човек да пътува във времето. За този опит Билек споделя, че е изгубил схващане единствено за няколко минути и когато се е събудил, се е намирал в 2137 година.

Американецът е бил настанен в болница, каквато преди този момент не е виждал. Лекарите употребявали светлинно и вибрационно съоръжение и стремително бързо възстановили виталните сили на пациента.През тази година той схванал, че човечеството се бори интензивно с огромните климатични промени от 2025 година. През 2137 година планетата към този момент е изменена до неразбираемост.

Американският щат Флорида е под вода, равнището на Световния океан се е повишило, а Джорджия се е трансформирал в крайбрежен щат.

Магнитните полюси ще стартират да се изместват, само че човечеството ще успее да сътвори изкуствени и да предотврати обвързваните с обръщането на полюсите произшествия.

Ще има Трета международна война, споделя още американецът. В нея Америка и Европа ще водят война против Русия и Китай.

През 2020 година ще бъдат разкрити американски военни документи, от които ще стане ясно, че американското държавно управление си сътрудничи с извънземна цивилизация от 1954 година.

През 2749 година Ал Билек е видял плаващи градове в океаните. Интелектуалните благоприятни условия на цялото човечество били по-високи, а телепатията се е развила до съвършенство.

Планетата се ръководи от голям компютър, а всички хора към този момент живеели като единна нация.

Билек приключва описа си с предизвестието, че каквото и да вършим няма по какъв начин да променим бъдещето. То е предопределено, както за обособения човек, по този начин и за цялото човечество.

Източник: sanovnik.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР