Американец от северната част на щата Ню Йорк е в

...
Американец от северната част на щата Ню Йорк е в
Коментари Харесай

Американец избухна в пламъци, след като полицаи го усмирили с тейзър

Американец от северната част на щата Ню Йорк е в тежко положение в болница, откакто полицията употребява тейзър, с цел да го усмири, само че той избухнал в пламъци, оповестиха през вчерашния ден управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Местното издание " Таймс юниън ъв Олбани " заяви, че през предишния уикенд 29-годишен мъж отишъл в полицейския сектор в Кетскил и влезнал в спречкване с служителите на реда.

Полицейският шеф Дейв Дарлинг удостовери за вестника, че чиновниците на реда употребявали тейзър, с цел да усмирят мъжа, който тъкмо преди този момент се бил облял с дезинфектант за ръце.

Полицейският шеф сподели, че мъжът е бил прочут на органите на реда.

Смятам, че служителите на реда се се страхували, че мъжът може да се самонарани и по тази причина са работили, сподели Дарлинг.

Мъжът е откаран в медицински център по травматология и изгаряния в Уестчестър.

Полицейският шеф разказа обстановката като " ужасна " и сподели, че е в ход прокурорско следствие.

Адвокатът на фамилията на потърпевшия отхвърли да разяснява детайлности, само че разгласи, че е изискал полицията да резервира всички записи и писмени материали, свързани със случилото се.

Началник Дарлинг сподели, че неговите служители на реда нямат прикрепена камера към униформите си, само че в сектора са инсталирани камери.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР