Амбициите на Лудогорец за влизане в групите на Шампионската лига

...
Амбициите на Лудогорец за влизане в групите на Шампионската лига
Коментари Харесай

На Лудогорец няма да му е лесно в Стара Загора

Амбициите на Лудогорец за влизане в групите на Шампионската лига претърпяха провал, откакто отборът отпадна от унгарския Ференцварош още в първия квалификационен кръг на шампионата. Разградчани обаче нямат време да ближат раните си, тъй като през днешния ден ги чака нов тежък мач - посещение на Берое. Дербито от втория кръг efbet Лига се чака с огромен интерес и проповдигнато въодушевление в Стара Загора. Момчетата на Александър Томаш стартираха сезона с победа над Ботев (Враца) и в този момент ще се опитат да се възползват от проблемите на първенците, които постоянно затрудняват в последните години.

Берое загуби единствено един път в последните си 5 мача в шампионата против Лудогорец, а най-скорошните три срещи посред им под Аязмото приключиха с еднакъв резултат - 1:1. През предишния сезон “орлите” още веднъж гостуваха в Стара Загора във втория кръг и не съумяха да си тръгнат с победа. Нова неверна стъпка може да коства поста на Стойчо Стоев. Любопитното е, че един от треньорите, които се загатват като негови възможни заместници в Разград, е днешният му противник Александър Томаш.

Стоев сигурно ще направи няколко промени в състава спрямо мача против Ференцварош в сряда. Марселиньо си разреши иронично да се подсмихва при промяната си и беше изваден от групата. Пропусналият дузпа Якуб Шверчок пък ще остане измежду запасите за сметка на Клаудиу Кешерю. Шанс от първата минута може да получи Димо Бакалов. Завърналият се от Купата на африканските народи Анисе Абел също е гласен за титуляр, както и Станислав Манолев.

За Берое до последно под въпрос ще е Педро Еуженио. Португалецът се контузи при успеха във Враца и не е изцяло възобновен. Мястото му ще заеме Милен Желев. Томаш не възнамерява други разбърквания в единайсеторката. Атаката ще се води от Мартин Камбуров, а зад него ще работят Желев, Карлос Охене и Рубен Бригидо.

“Във всеки мач сме настроени за победа. Така ще е и против разградчани, макар че в последните години нямаме триумф над тях. Започнахме добре шампионата с прекрасен и безапелационен успех над Ботев във Враца. Момчетата ни имат настроението и самочувствието, че могат да се надиграват с Лудогорец”, сподели спортният шеф на Берое Валентин Грудев.

efbet Лига - 2-и кръг:

БЕРОЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (4-2-3-1): Перниш; Бандаловски, Алкан, Баранов, А. Василев; А. Цветков, Минчев; Желев, Охене, Бригидо; Камбуров
Старши треньор: А. Томаш
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Ренан; Манолев, Терзиев, Недялков, Сисиньо; Анисе, Баджи; Лукоки, Битон, Д. Бакалов; Кешерю
Старши треньор: С. Стоев

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН: “Берое”
НАЧАЛО: 21:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 2 кръг, събота 20 юли  Берое 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР