Амбър Хърд вече е уволнила пиар екипа си, съобщиха редица

...
Амбър Хърд вече е уволнила пиар екипа си, съобщиха редица
Коментари Харесай

Амбър Хърд уволни пиарите си. Не харесвала лошите заглавия от процеса срещу Деп

Амбър Хърд към този момент е уволнила пиар екипа си, оповестиха редица медии. Тя била недоволна от метода, по който процесът се отразява медийно, не харесвала заглавията.

Поне половината от шумните правосъдни процеси може да се решат от настройките на публичното мнение отвън съда. Оценката на публиката за това кой е прав и кой не, може да окаже въздействие и върху крайния резултат, даже и да не засегне решението на съда. То е значимо за цялостните последствия по-късно за имиджа на участниците. Това е изключително годно при настоящия развой, при който Джони Деп съди някогашната си брачна половинка Амбъл Хърд за повредено положително име.

Искът му е за 50 млн. $. Хърд заведе ответен иск за 100 млн. $. Според Деп със публикация, оповестена през 2018 година във " Вашингтон пост ", където се разказва като жертва на домакински тормоз, Амбър Хърд е нанесла вреди на репутацията му и на кариерата му. Името му не е упоменато в онази обява, само че за интервала, в който тя написа, е омъжена тъкмо за холивудска звезда.

Тъй като публичното мнение е изключително значимо, и Деп, и Хърд са наели пиар компании, които да ги съставляват.

След показанията на Джони Деп в съда, траяли няколко дни, в които той изясни, че в действителност той е бил подложен на тормоз и обиди по време на късия брак, и заключи, че с кариерата му е свършено поради погрешните обвинявания на Хърд, настройките измежду публиката наподобяват повече клонят в неговата изгода.

В сряда Амбър Хърд би трябвало да стартира да дава своите показания и да излага своята версия, само че към този момент е с нова компания, която се грижи за " положителното ѝ име ".

" Тя не харесва неприятни заглавия ", обяснил източник непосредствен до актрисата, написа испанският в. " Марка ".

Хърд била гневна от отразяването на процеса до момента.

Според различен източник Хърд недоволствала, че нейната история не е разказана добре.

Актрисата е уволнила екипа от Precision Strategies, компания, учредена от Стефания Кътър, заместничка на шефката на акцията за преизбирането на Барак Обама, оповестява NBCN.

Тя ще разчита към този момент на услугите на компания от Бевърли Хилс, Калифорния, която се занимава повече със случаи на холивудски звезди - The Management Group.

Хърд яростно се противопоставяше на концепцията в правосъдната зала да има камери. Адвокатският екип на Джони Деп обаче завоюва тази борба и в този момент картина онлайн от процеса може да се види по разнообразни информационни канали. Така цялата информация без редакция и без асортимент може да стига елементарно до публиката.

Експерти в региона на пиара означиха, че е полуда да се сменя екип по средата на подобен развой, единствено тъй като не ти харесват заглавията в медиите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР