Аматьорският актьор Кристиан Кирилов, известен като Митко от сваления сериал

...
Аматьорският актьор Кристиан Кирилов, известен като Митко от сваления сериал
Коментари Харесай

Любовта На Показ Става Сватба, Кристиан И Джулия Искат Да Се Женят

Аматьорският артист Кристиан Кирилов, прочут като Митко от сваления сериал „ София денонощно ”, е решил да направи значима крачка в живота си. Запознати издават, че той е предложил брак на приятелката си – фолк певицата Джулия. Изпълнителката на „ Пайнер ” с наслада приела годежния пръстен и към този момент обмисляла каква булчинска рокля да избере за огромния ден.

Влюбените са задно от предходната година, само че връзката им се развива с гневна скорост. Едва няколко седмици след запознанството им заживели дружно, а към този момент възнамерявали женитба и деца. Кристиан се срещнал с Джулия на нейно присъединяване и незабавно я харесал.

Певицата е една от младите очаквания на компания „ Пайнер ” и новата любимка на продуцента си Митко Димитров. Докато се наслаждавал на песните й в известно столично заведение, Кирилов толкоз я харесал, че издирил телефонният й номер от общи познати и няколко дни по-късно се свързал с нея. Последвала ежедневна връзка, а близки на мачото споделят, че до момента не са го виждали толкоз влюбен, написа “Уикенд”.

Приятелите на Кристиан от дълго време му говерели, че е време да се кротне и да си откри съществено момиче, с което да сътвори семейство.

В лицето на Джулия той разпознал дамата на фантазиите си, по тази причина и се решил да й предложи брак. Не е ясно по какъв метод артистът е поднесъл годежния пръстен, само че пред хора от обкръжението си се похвалил, че моментът бил доста сантиментален и Джулия не се поколебала да изрече заветното „ да ”.

Запознати настояват, че чаровната брюнетка прави всичко допустимо да угоди на известното си гадже. След финала на сериала „ София денонощно ”, той имал упоритости да пробие в музикалните среди, а Джулия го подкрепяла безусловно.

Тя го посъветвала да се запише на уроци по вокално майсторство и да развива гласа си, а след това дала обещание да му уреди среща с Митко Пайнера. Кристиан се заканил да се трансформира в най-силната конкуренция на чалга идолите Галин, Константин и Фики Стораро.

Той бил уверен в триумфа си, въпреки че гласови данни му липсвали. Любимецът на тийнейджърките разчитал най-много на външния си тип и на огромните си бицепси. „ В днешно време множеството реализатори рапират, а не пеят. Важното е, че наподобявам добре! ”, разправял екранният Митак. Сериалът, въпреки и сполучлив, се оказал стеснен за упоритостите на мачото, който откровено вярвал, че е всестранно развъртян гений.

Преди да се обвърже с изпълнителката, Крис имаше интимни връзки с незнайна в общественото пространство инструкторка по пилатес. Няколко месеца излизаше и с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова – Веселина. Фитнес фанатикът се надяваше с нея нещата да потръгнат, само че удари на камък. Милионерската наследница го заряза и в този момент има връзка с футболиста Кирил Десподов.

Актьорът гневно отхвърля грозните злословия, само че в светските среди от дълго време циркулира мълвата, че преди време е заработвал като жиголо в Дубай. Говори се, че преди да се прочуе със сериала „ София денонощно ”, той едвам свързвал двата края и отпътувал за Обединените арабски емирства, вярвайки, че там го чака по-добър живот. Работа намерил бързо – изявявал се най-вече като модел и снимал рекламни фотосесии. Междувременно обаче получавал и други примамливи оферти – да прави компания на заможни дами и господа против възнаграждение. Дали обаче ги е приемал, остава мистерия. Самият Кристиан опровергава слуховете и се гневи на зложелателите си.

ДЕМОНСТРАНТИ: МИТАЧЕТО И ДЖУЛИЯ НЕ СПИРАТ ДА ОБМЕНЯТ СЛЮНКА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР