Алуминиево фолио можем да открием в почти всяко едно домакинство.

...
Алуминиево фолио можем да открием в почти всяко едно домакинство.
Коментари Харесай

ИЗХВЪРЛЕТЕ алуминиевото фолио за готвене. То може да е много ОПАСНО!

Алуминиево фолио можем да открием в съвсем всяко едно домакинство. Неговото приложение е толкоз необятно, че даже не е за поверие по какъв начин е допустимо това. Използва се както за готвене и предпазване на храна, по този начин и за заточване на ножици, лекуване на болести и доста други.

Според едни от най-хубавите кулинари, приготвянето на храна с алуминиево фолио я прави в пъти по-вкусна и продуктите резервират своите усети.

Защо обаче алуминиевото фолио може да е доста рисково?

Този железен лист съдържа чист алуминий към 99%. Макар, че не е систематизиран като рискова субстанция, той може да аргументи редица здравословни проблеми поради натрупването му в организма ни.

Спорове се водят отдавна насам, само че изрично умозаключение към момента не съществува.

Счита се, че когато алуминият стартира да се натрупва в организма на човек, даже и дребни количества от него, могат да причинят онкологични болести.
 Ако сложите топче от алуминиево фолио в пералнята, ще стане ЧУДО Ако сложите топче от алуминиево фолио в пералнята, ще стане ЧУДО
Знаете, че пералнята е оня електроуред, без който нито една модерна стопанка няма да оцелее. Това е един от най-верните ни помощниц...

Знаете, че доста дами страдат от злокачествени тумори на гърдата. Това може да е вследствие на точно едно такова струпване.

Установено е още, че алуминият оказва неподходящо влияние и върху метаболизма на човек, както и върху действието на нервната система. Някои от изследванията даже сочат, че елементарното алуминиево фолио може да аргументи увреждане на мозъка.

Ако желаете да се предпазите от всички тези съществени болести, то нашият съвет е да сведете до най-малко използването му. За предпочитане е да изберете съдове с похлупак, които също съумяват да задушат храната, до момента в който се подготвя във фурната.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР