Алтернативният бюджет на БСП е заявка за бъдещо управление. Това

...
Алтернативният бюджет на БСП е заявка за бъдещо управление. Това
Коментари Харесай

Нинова: Бюджетът ни е заявка за бъдещо управление

Алтернативният бюджет на Българска социалистическа партия е поръчка за бъдещо ръководство. Това е бюджет на развиването, когато народът ни се довери и спечечил парламентарните избори, ще можем да кажем: " Ето това ще вършим с страната и го вършим към този момент трета година ". С тези думи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява различният бюджет на партията, който бе в детайли показан през днешния ден в Народното събрание. Тя добави, че бюджетът на Българска социалистическа партия е рационален, финансово обезпечен и експертен, и най-много обществено насочен.
Подоходно облагане и анулация на плоския налог е един от главните акценти в предложенията на левицата. Социалистите упорстват също във всяка община да остава част от налога върху приходите. Така е заслужено, а не министър председателят да санкционира жителите на избрани общини при разпределянеето на остатъка от държавния бюджет, е тезата на Българска социалистическа партия.
Обещахме на всички хора в България, че ще създадем предложение част от събраните им налози да остават в общините и да се връщат под формата на вложения при тях за всеки един от жителите на общината, с цел да почувстват и те възстановяване на своя живот. Затова внасяме предложение за оставане на част от налога върху приходите на физическите лица - една пета и част от Данък добавена стойност, събран в съответната община да остане разполагаем на общината, изясни Нинова.
Тя напомни предложениятана Българска социалистическа партия за преизичсляване на всички пенсии. Нинова посочи, че Българска социалистическа партия предлага и промяна в опазването на здравето. В нашето предложение държавните и общински лечебни заведения не са търговски сдружения, както и понижаване на Данък добавена стойност на медикаментите.
Друго предложение на Българска социалистическа партия е да се вкара един учебник по един предмет за цялата страна и той да бъде безвъзмезден до 12 клас за всички деца.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР