Алтернативната рок група Garbage ще оглави третия ден на фестивала

...
Алтернативната рок група Garbage ще оглави третия ден на фестивала
Коментари Харесай

Garbage са хедлайнер на третия ден на Hills of Rock 2019

Алтернативната рок група Garbage ще оглави третия ден на фестивала Hills of Rock 2019! Почитателите на бандата ще имат удоволствието да ги видят онлайн на 30 юни 2019 на Гребната база в Пловдив!
Още две групи се включват към третия фестивален ден! Това са шведските банди Amaranthe и Royal Republic , които ще наелектризират в допълнение атмосферата!
Фестивалът Hills of Rock ще се организира за трета поредна година, като част от програмата на „ Пловдив 2019 - Европейска столица на културата “ на 28, 29 и 30 юни на Гребната база в Пловдив.
Очаквайте напълно скоро още информация за доста групи, които следва да забележим следващата година на фестивала.
Garbage (САЩ)
Световно известната рок група Garbage е образувана в Медисън, Уисконсин през 1993 година. По време на своята невероятна кариера, която продължава към този момент 25 години, бандата има над 17 милиона продадени копия по целия свят, концерти в над 35 страни и 6 студийни албума. Членовете на Garbage са Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker и Butch Vig, които са дружно от самото основаване на групата. В музиката им се преплитат детайли от трип хоп, гръндж, рок, техно, пауър поп и различен рок. Изключително забавното и неповторимо по рода си звучене на бандата им носи необикновен триумф на музикалната сцена.
Amaranthe (Швеция)

Amaranthe е запечатала името си в историята на метъла с основни букви! Бандата има над 50 милиона гледания в Youtube и повече от 100 милиона слушания в Spotify, а последният им албум Helix (2018), реализира голям триумф единствено за няколко седмици.
Royal Republic (Швеция)
Royal Republic е основана в Малмьо през 2007 година. Бандата има четири студийни албума, свирила на една сцена с групи като Social Distortion, The Subways, Die Toten Hosen и blink-182, и има голям брой фенове по целия свят!

Припомняме, че до 31.12.2018 година тридневните билети за фестивала Hills of Rock 2019 , са на цена от 140 лева
Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР