Алтернативата на това хаотично управление е програма за ускорено развитие

...
Алтернативата на това хаотично управление е програма за ускорено развитие
Коментари Харесай

ДПС е алтернативата на сегашното хаотично управление, вярва Карадайъ

Алтернативата на това безредно ръководство е стратегия за ускорено развиване на база полезности и Движение за права и свободи има самочувствието да предложи такава. Това съобщи водачът на партията Мустафа Карадайъ на брифинг пред публицисти по време на семинар на четвъртата политическа мощ.

Ръководството на Движение за права и свободи, депутати и евродепутати, регионални ръководители и кметове се събраха, с цел да актуализират програмата на партията предвид на новите действителности, пишат от пресцентъра на партията.

Карадайъ направи оценка за сегашната обстановка в страната и на ръководещите. По думите му ръководещите концентрират и пропиляват силата си в потушането на разнообразни спорове и опити за прикриване на значимите проблеми в обществото.

" Ситуацията е " скандал след скандал ", а ръководството работи на правилото проба и неточност, без ясна визия. Българските жители не живеят добре, обстановката в страната не е добра. Според нас опция на този модел има и тя е стратегия за ускорено развиване на база полезности ", акцентира водачът на Движение за права и свободи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР