Ало-измамници се обаждали от името на вътрешния министър Младен Маринов

...
Ало-измамници се обаждали от името на вътрешния министър Младен Маринов
Коментари Харесай

Ало-измамници звънели от името на МВР-министъра в родния му град

Ало-измамници се обаждали от името на вътрешния министър Младен Маринов в родния му град Тетевен. Това призна самият той в коридорите на Народно събрание пред медиите. Номерът не минал, както не минал и при опитите им да звънят в самото Министерство на вътрешните работи.

" Обаждали са се и в Министерство на вътрешните работи, само че се отхвърлят сега, в който усетят, че не се получава ", добави министърът. По думите му до няколко месеца проверяващите ало-измамите се готвят да стигнат и до дирите на уредниците на незаконните схеми. В Главна дирекция " Национална полиция " са образувани специфични звена, с цел да работят по тези закононарушения.

Такива звена са основани и в три от регионалните дирекции във Варна, Велико Търново и Русе. Това са центровете, където се генерира тази престъпност. " Това ще е един дълъг развой ", разяснява Маринов за това по кое време се обрисува Министерство на вътрешните работи да се оправи с ало-измамниците.

Той благодари на медиите, тъй като по наблюдения на полицията хората, които са били авансово осведомени от медиите, не се връзвали на такива измамници. " Медиите са мощен лост. Активността от ваша страна води до понижаване на случаите. Ало-измамниците се пробват, само че не се получава, когато попаднат на осведомен човек ", добави Младен Маринов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР