Алкохол не приемам, преди да изляза от дома си се

...
Алкохол не приемам, преди да изляза от дома си се
Коментари Харесай

Шофьорът, хванат с 5,11 промила: Алкохол не приемам, използвах вода за уста

Алкохол не одобрявам, преди да изляза от вкъщи си се изкъпах и използвах вода за уста. Това съобщи пред съда 33-годишният Тодор Петров, който беше хванат зад кормилото с централизация на алкохол в кръвта 5,11, както и след приложимост на наркотично вещество.

На съвещание през днешния ден съдът постанови обвиненият да бъде оставен за непрекъснато в ареста. Решението не е дефинитивно, съобщи Българска национална телевизия.

Тодор Петров изясни, че отдава резултата от дрегера точно на водата за уста, а съществуването на канабис, засечен от теста за опиати - от позволени за приложимост болкоуспокояващи медикаменти, съдържащо известно количество канабис, които приемал след претърпян пътен случай през 2019 година

Неговият юрист съобщи, че за момента няма безапелационни данни Петров да е карал след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, защото досега не са подготвени кръвните проби.

От прокуратурата цитираха показания на служителите на реда, които са го спрели за инспекция на пътя. По техни данни мъжът бил с изменчив взор, забавени реакции и диалект, а в купето на автомобила му имало миризма на алкохол.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР