Алисон: Напуснах Рома със сълзи на очиНовият вратар на Ливърпул

...
Алисон: Напуснах Рома със сълзи на очиНовият вратар на Ливърпул
Коментари Харесай

Алисон: Напуснах Рома със сълзи на очи

Алисон: Напуснах Рома със сълзи на очи
Новият вратар на Ливърпул Алисон Бекер призна, че си е тръгнал от някогашния си клуб Рома със сълзи на очи. Футболистът призна пред Gazzetta dello Sport, че решението да напусне,,вълците “ е било доста мъчно.

,,Беше тежко да взема това решение. Дълго време плачех дружно със брачната половинка си. Но това бе вярното решение за мен и моята кариера. Направих стъпка напред, а в подмяна Рома получи голяма сума пари за осъществения трансфер. Реших да отида в Ливърпул с разсъдъка си, само че сърцето ми страдаше по Рома. Изкарах две години в Рим, там се роди щерка ми, сътворих доста другарства на терена и отвън него. Разхождах се доста постоянно из града, посетих някои прелестни места като фонтана Trevi, който е доста хубав през нощта. Но най-специално място в сърцето ми остави Колизеумът – той е история самичък по себе си “, споделя бразилецът.

Той изясни и разликата сред Серия А и Висшата лига.,,Колебаех се дали да остана в Рома след края на Световното състезание в Русия, тъй като бях благополучен в тима. Но трябваше да поема по нов път и в този момент съм благополучен, че играя за популярен клуб в най-силното състезание в света. Серия А не е толкоз надалеч като качество, само че е просто друго предизвикателство. Висшата лига е по-интензивна “, приключи Алисон.

26-годишният бразилец се трансформира в най-скъпоструващият пазач в света, откакто мина в редиците на,,мърсисайдци “ от италианския клуб за сумата от 67 млн. паунда. Ливърпул гостува на Наполи в среща от Шампионската лига в сряда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР