Алисон Бекер беше в основата на победата на Ливърпул с

...
Алисон Бекер беше в основата на победата на Ливърпул с
Коментари Харесай

Алисон спаси мача, категоричен е капитанът на Ливърпул

Алисон Бекер беше в основата на успеха на Ливърпул с 3:1 против Кристъл Палас в мач от британското състезание по футбол в неделя, безапелационен е капитанът на тима Джордан Хендерсън.

Бразилският вратар избави няколко чисти положения и "червените " редуцираха с две точки изоставането си от водача в класирането Манчестър Сити.

Върджил ван Дайк, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Фабиньо бяха точни за триумфа на "Селхърст Парк ".

"Алисон бе брилянтен, само че да си кажа почтено, той постоянно е подобен. Някак си го одобряваме като даденост към този момент. Неговите спасявания наподобяват по-лесни от естественото, само че през второто полувреме имаше моменти, в които просто виждах топката във вратата. Той ни остави в мача и поради него спечелихме тези три точки ", съобщи Хендерсън в изявление за клубния уебсайт.

"В общи линии съм удовлетворен от успеха. През първите 35 минути контролирахме мача, играхме добре и вкарахме два гола. После за жалост отпуснахме газта, само че момчетата стиснаха зъби и се оправиха с тежката обстановка след първия им гол ", добави той.

"Продължаваме напред, има доста време до края на сезона. Знаем с какъв брой доста водят Сити и знаем какъв брой добър тим са, само че се концентрираме върху самите нас и ще забележим това къде ще ни води ", сподели още Хендерсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР