Алесандро Микеле е новият творчески директор на модната къща Valentino.

...
Алесандро Микеле е новият творчески директор на модната къща Valentino.
Коментари Харесай

Алесандро Микеле е новият творчески директор на Valentino

Алесандро Микеле е новият креативен шеф на стилната къща Valentino. Микеле е дизайнерът, който облече Хари Стайлс в рокля за корица за първата мъжка корица на Vogue. Преди това той работи 7 години в Gucci, а измежду последните му шедьоври за марката бе сбирката

Първият работен ден на дизайнера във Valentino е идващия вторник, 2 април, в Рим. Дебютната му сбирка за Valentino се чака да бъде за сезон пролет/лято 2025 година Това значи, че тя е показана по време на септемврийското издание на Седмицата на модата в Париж.

За първи път отговорностите на Микеле ще включват дизайна на сбирки за висшата мода.

„ Това е невероятна чест. Чувствам голяма наслада и голямата отговорност да се причисля към Maison de Couture (конгломератът, под чиято шапка е Valentino). Думата „ хубост “ е издълбана в историята на компанията. История, която е формирана от отличителна грациозност, изтънченост и изключителна прелест ", сподели Микеле в изказване.

Микеле ще работи в един от най-красивите офиси на модата: студиото на Валентино в Palazzo Mignanelli, на няколко минути от Испанските стълби. Новият му офис е единствено на 10 минути пешком от вкъщи му.

 офис на Valentino в Рим - Palazzo Mignanelli
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР