Найджъл Фараж, отявленият бивш борец за Брекзит, се гордее, че

...
Найджъл Фараж, отявленият бивш борец за Брекзит, се гордее, че
Коментари Харесай

От подкупи до сексуални скандали, разследвания на адвокати, внимателно разглеждани заради твърдения за „замазване“

Найджъл Фараж, отявленият някогашен герой за Брекзит, се гордее, че споделя това, което другите не смеят. Но когато той назова отчета на адвокатска адвокатска фирма, в който се твърди, че е бил дебанкиран от Coutts, като „ замазка “, той не беше първият, който изрази угриженост по отношение на сходни следствия.

Корпоративните следствия бяха хвърлени в светлината на прожекторите след неотдавнашната поредност от нашумели случаи на хипотетично непозволено държание или фирмени пропуски повдигнаха въпроси по отношение на качеството и независимостта на адвокатските следствия и по какъв начин фирмите ги употребяват, с цел да отхвърлят рецензиите.

Red Bull сподели тази година, че юрист е освободен неговият началник на тима във Формула 1 Кристиан Хорнър от изказвания за неуместно държание по отношение на служителка, само че отхвърли да назове името на юриста или да разгласява своите изводи.

Пощенската работа този месец оправда своя основен изпълнителен шеф Ник Рийд от обвинявания в непозволено държание след адвока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР