Алексей Алчин, който изгори руския си паспорт, е свободен.Това реши

...
Алексей Алчин, който изгори руския си паспорт, е свободен.Това реши
Коментари Харесай

Алексей Алчин: Днес варненският съд показа пред света, че се придържа към правата на човека

Алексей Алчин, който изгори съветския си паспорт, е свободен.

Това реши Апелативният съд във Варна като отхвърли екстрадицията на съветския опозиционер. Днес магистратите анулираха решението на Окръжния съд в града, който преди дни позволи изгонването на съветския жител. То беше поискано от правосъдните управляващи в Руската федерация по следствие на данъчно закононарушение в изключително огромни размери.  Алчин взе участие в митинг против съветската инвазия в Украйна и изгори паспорта си в символ на противоречие с войната. Съдът анулира и мярката за неотклонение на Алексей Алчин и той беше освободен. 

„ Днес Варненският апелативен съд сподели на света, че България се придържа към Европейските  правила за независимост и права на индивида. Искам да се обърна и към Алексей Навални, също да се държи и да не се предава. Навални е наш водач за битката против режима на Путин ”, съобщи Алчин, съобщи Нова тв.

„ Един доста прекрасен ден за българското правораздаване и за отстояването на самостоятелността на българската страна и в преследването на европейските полезности. Това решение ще бъде изпратено в Министерството на правораздаването и на искащата страна ще бъде отказано ”, уточни  Герман Германов - юрист на Алексей Алчин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР