Александра Фейгин завърши на 12-о място при жените в турнира

...
Александра Фейгин завърши на 12-о място при жените в турнира
Коментари Харесай

"Наистина съм бясна, не знам какво се случва": Драмата с пътуването на Фейгин се задълбочи

Александра Фейгин приключи на 12-о място при дамите в шампионата по фигурно пързаляне на Зимната универсиада с Лейк Плесид (САЩ), писа по-рано Gong.bg, само че приключенията ѝ занапред са предстояли.

Олимпийската ни спортистка си е към този момент в България, само че след много сложен и нескончаем полет. Първо - Фейгин отново е изпуснала самолета си. " Не знам какво ми става. Поне от 10 години пътувам със аероплан и в никакъв случай до момента не ми се е случвало да изпускам полет. Явно, с цел да си наваксам за всички тези години, в този момент изпуснах два полета общо ", оплаква се Александра на стори в Instagram.

Припомняме, че на отиване спортистката също изпусна един от полетите си, когато се наложи да чака идващ на летището в Пенсилвания.

Виж още: Селена Гомес: „ В момента съм едричка, тъй като си угаждах по време на празниците “ 

В последна сметка Фейгин съумява да се качи на идващ полет, с цел да се прибере в родината. Проблемът бил, че близо 6 часа е търпяла детски плач. " Един от страховете ми е да не хвърча с ревящи деца, само че за жалост, отново с моя шанс, се паднах с две такива. Баш пред мен и това го слушах 6 часа. Идваше ми да стартира да се блъскам и аз ", написа Фейгин. 

Виж още: В очакване на сезон 4: " Sex education " на Netflix с най-вече номинации за изгряващи звезди 

Най-голямата изненада, само че не приятна, Фейгин научила на летището в София, когато се оказало, че е останала без багаж. " Край!!! Познайте... багажа ми го няма. Някой ще ми изясни ли какво става. Как е допустимо всички гадости едновременно? ", споделя разочарованието си фигуристката ни. 

Добрата вест обаче е, че Фейгин и Жорката са се събрали най-накрая, а от това по-важно няма.

Виж още: Дългата суша в живота на Мирела! Риалити звездата за секса, позите и мъжете

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР