Александра Фейгин спечели кратката програма при жените на държавния турнир

...
Александра Фейгин спечели кратката програма при жените на държавния турнир
Коментари Харесай

Александра Фейгин спечели кратката програма за приз Виктория

Александра Фейгин завоюва късата стратегия при дамите на държавния шампионат по фигурно пързаляне Купа приз " Виктория ". Състезанието се организира в Зимния замък в София и се излъчва в YouTube канала на Българската федерация по кънки.

Най-добрата българска състезателка от клуб " Танци на лед Денкова-Стависки " получи за новата си комбинация 60.24 точки, от които 32.63 за механически детайли и 27.61 за съставни елементи на програмата.

На второ място се подреди Ивелина Байчева (Елит) с 57.46 точки, а трета е Кристина Григорова (Денкова-Стависки) с 54.56 точки.

При мъжете късата стратегия завоюва Беат Шюмперли (Елит) с 57.43 точки, а след него остана Александър Златков (Елит) с 57.33 точки.

Киара Христова (Денкова-Стависки) поведе в класирането при девойките с 48.09 точки, следвана от съотборничката си Криста Георгиева с 39.48 точки и Марина Николова (Елит) с 38.58 точки.

При юношите втори клас победител в късата стратегия е Александър Качамаков (Одесос) с 32.96 точки, а втори се подреди Росен Пеев (Славия) с 32.17 точки.

Волната стратегия при мъжете, дамите, юношите и девойките е по-късно довечера в Зимния замък в столицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР