Александра Фейгин и Георги Янев от Игри на волята отново

...
Александра Фейгин и Георги Янев от Игри на волята отново
Коментари Харесай

Игри на любовта: Фейгин и Георги отново разпалиха слуховете, че са гаджета

Александра Фейгин и Георги Янев от " Игри на волята " още веднъж разпалват слуховете, че имат любовни връзки. Фигуристката разгласява в Инстаграм фотография, на която двамата се гледат много предизвикателно (и влюбено) със симпатичния първенец по плуване.
             

 

" Много сте сладки ", " Страхотни сте ", " Това се споделя взор ", предизвикват почитателите Фейги и Георги . Други пък приканват да си кажат непосредствено дали са дружно или не.

Фейгин, която тази се седмица е к апитан на Супергероите се изправи против Гого в пряк конфликт за лидерската позиция. Мненията на двете обединения в лагера се разединиха в мненията си, което докара до тъждество в гласовете за спортистката и застрахователя. Решаващият глас на Мани повери знамето на младата фигуристка.

19-годишната двукратна шампионка на България по фигурно пързаляне несъмнено знае по какъв начин да провокира интерес към себе си. Тя по този начин И не споделя в прав текст дали с Георги от Непобедимите са в действителност гаджета или всичко е единствено провокация. В предаването към този момент стана ясно, че сред двамата прехвърчат искри, които изцяло действително може към този момент да са пламнали в огъня на любовта .

                 

Самата Александра към този момент призна, че двамата са излизали на среща, която е била още преди старта на предаването, откакто 19-годишната русокоска е получила покана от Георги за вечеря. " Ще се веселя, в случай че има втора среща с Георги и може би това ще стане даже тук, в „ Игри на волята “, загатна капитана на Супергероите предходната седмица.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР