Александра Фейгин е третата фигуристка в света, след олимпийската шампионка

...
Александра Фейгин е третата фигуристка в света, след олимпийската шампионка
Коментари Харесай

Александра Фейгин стана третата в света с комбинация троен лутц - троен ритбергер

Александра Фейгин е третата фигуристка в света, след олимпийската шампионка Алина Загитова и Александра Трусова, която извършва комбинацията троен лутц-троен ритбергер, новината заяви персоналната й треньорка Ина Лутай. Комбинацията от скокове Саша е изпълнила сполучливо в късата стратегия по време на държавното състезание за " Приз Виктория " на което завоюва и шампионската купа. Следващата цел на Фейгин е да извърши сполучливо троен аксел и четворен дебелак.

11-та от европейското и 17-та на международното състезание българка от през днешния ден е лице на акцията „ София - европейска столицата на спорта ". Тя наследява на тази позиция бронзовата медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика от Игрите Рио де Жанейро Християна Тодорова.

По този мотив кметът на Столична община Йорданка Фандъкова направи на Александра специфичен подарък - спортно трико, с което тя ще играе волната си стратегия през новия сезон. Красивата синя рокля е украсена особено с 5000 камъка " Сваровски ".

" Знаете, че София продължава да бъде европейска столица на спорта, защото заслужихме купата за непрекъснато. Благодаря на огромните спортисти, които поддържаха и не престават да поддържат идеята, както и на екипа, работещ по самодейността. Тази година в календара на " София - европейска столица на спорта " има над 110 събития, настрана в активността на Общината са залегнали 190 плана за учебен спорт и 70 плана на клубове по програмата за непосредствено финансово подкрепяне на детско-юношеските школи в града. София е доста състезателен град, тази седмица да вземем за пример той е хазаин на Световната купа по съвременен петобой, която се открива довечера, на Световната купа по художествена гимнастика през уикенда, в неделя са Велошествието и бягането под наслов " София кара колело и тича за по-чист въздух, " добави кметът на София. " Много съм признателна за този подарък. Сезонът за мен приключи добре. Сега ще работя повече и ще се постарая в бъдеще да имам по-добри резултати. Роклята е доста красива ", сподели Фейгин, която тренира фигурно пързаляне към този момент 11 години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР