Александра Богданска се наслаждава на почивката си в Тайланд. Красавицата

...
Александра Богданска се наслаждава на почивката си в Тайланд. Красавицата
Коментари Харесай

Тунингова ли си дупето Алекс Богданска?

Александра Богданска се любува на почивката си в Тайланд. Красавицата е дружно с някогашния си мъж Даниел Петканов и сина им Габриел. Един от фотосите на моделката породи въпроси в почитателите й, които се запитаха дали Сашка си е поставила импланти в дупето, което наподобява много апетитно на част от фрагментите, видя Lupa.bg.



Дупето на моделката породи доста въпроси

" Това пътешестване е като глътка пресен въздух за мен, с цел да си умря ОТ МЕН самата! ", изяснява тя в посланието, съпътстващо нейния пост. " Цялата история е доста вълнуваща, само че не мисля да описвам в този момент, тъй като съм пристигнала да си почивам! (Истинското предизвикателство в моя живот.) Габриел хвърча за пръв път със аероплан и въпреки и с инфарктни обстановки по пътя към задачата... ето ни СЕГА! Тук и в този момент... както е съвременно да се споделя ", приключва тя.

На фотосите, които показа онлайн, тя театралничи пред фотографския обектив по изрязан бански костюм от две елементи, чиито десен имитира дънков плат. Плажното облекло, което носи, разкрива на феновете стегнатото тяло на манекенката, дължащо се на интензивните ѝ тренировки във фитнес залата, откъдето като че ли не излиза, поддържайки своята изкусителна фигура.

Много от почитателите на моделката допуснаха, че е легнала под ножа за охолно дупе, само че близки до благоевградчанката издадоха пред Lupa.bg, че не е лягала под ножа, а по рождение има по-пищна Б страна, която е дооформила с тренировки в залата. 



Хубавото дупе на Сашка е ген
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР