Александра Богданска постигна две отдавнашни свой цели. Едната е ново

...
Александра Богданска постигна две отдавнашни свой цели. Едната е ново
Коментари Харесай

Рязко забогатя: Вижте новата придобивка на Александра Богданска

Александра Богданска реализира две отдавнашни собствен цели. Едната е ново лично жилище, а другата – ново гадже. Тя е направила огромен ремонт.

Да има собствен апартамент Алекс желае от години. Това предпочитание се трансформира в ябълката на раздора с някогашния й Даниел Петканов. Те спореха по тематиката и той не искаше жилище. Щял да чака да поевтинеят. Да, само че моделката е амбициозна и упорита и реализира задачата си.

" Нямам самообладание да украся, да основа уюта и като поканя нашите, да се гордеят с това, което съм съумяла да реализира ", показа моделката. За вечерята със фамилията си Александра Богданска поканила дама, която се занимава професионално с подреждането на маси за празничен мотив или пък без подобен. По-късно тя помогнала и в подреждането и организирането на целия й дом, а точно на всички шкафове и дрешници.

Александра постоянно е желала мъж, който да изкарва повече пари от нея. Оказа се, че Даниел е ленив и тя не можа да го изтърпи. Към днешна дата към този момент е намерила мъж, който да дава отговор на упованията й. Тя не крие, че и е отнело  много време да не помни Даниел.

Автор: Plovdiv24.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР