Александра Богданска и Даниел Петканов неочаквано се събраха. Бившите съпрузи,

...
Александра Богданска и Даниел Петканов неочаквано се събраха. Бившите съпрузи,
Коментари Харесай

Втори шанс? Даниел Петканов и Александра се събраха

Александра Богданска и Даниел Петканов ненадейно се събраха. Бившите съпрузи, които оповестиха края на брака си през февруари, предходната година, тези дни изненадващо отпътуваха дружно със сина си Габриел на отмора в Тайланд. Въпреки че не споделят общи фотоси, догатките, че Алекс и Дани са дали нов късмет на любовта си не закъсняха.
 

„ Това пътешестване е като глътка пресен въздух за мен, с цел да си умря от мен самата! Цялата история е доста вълнуваща, само че не мисля да описвам в този момент, тъй като съм пристигнала да си почивам! ”, показа моделката към първите фотоси от Тайланд. Тя дефинира ваканцията като предизвикателство. Вероятно тъй като отпътува не сама със сина си, както до момента, а и с Даниел, с който е разграничена. Освен това още по пътя се появили грижи. Това стана ясно от кадър от самолета. Алекс спи, омаломощена от дългия път, а синът й Габриел наподобява не се усеща добре и поради температурата, която вдигнал по време на полета. „ След 10-часов полет и 39,6 градуса на него... с Габриел към този момент сме обезверени ”, написа Алекс към фрагмента, в който се вижда, че на челото на сина й има кърпичка, евентуално намокрена.

За благополучие, идващите фотоси, които моделката споделяше не будеха паника. Алекс и дребния Габриел, който очевидно бързо се е възстановил, театралничат все усмихнати на фона на екзотични гледки. Таткото Даниел, който без подозрение е фотографът, не е пропуснал да снима и разходката им с яхта. И той споделяше фрагменти, показващи красивите плажове и приказната природа, на която се любуват. Типично в собствен жанр, Даниел, който стана прочут като репортерът, задаващ неуместни въпроси на непознати, снима и нощните занимания – танцьорки на пилони, които кършат тела над главите на клиенти в питейни заведения навън. Даниел се снима и с локална госпожица. Всъщност не е ясно дали е момиче, момче или момиче-момче. Тъкмо с това той провокира и почитателите си – да познаят дали не е от „ третия пол ”.

Повечето им почитатели обаче се вълнуват най-много от въпроса дали са се събрали. Още повече, че се появи подозрение, че спят в една стая. Поводът бе фотография, на която се вижда огромна спалня, а до нея – разтегателен диван, постлан със завивки като за дете. Така че нищо чудно фамилната почивка да е помирителна за някогашните съпрузи, а не просто компромис поради сина им. Все отново мнозина позволиха, че Александра и Даниел Петканови са се решили на взаимното пътешестване таман с цел да зарадват сина си, който сигурно обича да ги вижда дружно и тримата да прекарват пълноценно време. Не са малко и тези, които позволяват, че някогашните съпрузи са си дали нов късмет и ваканцията в Тайланд е знак таман на това. Каква е истината, занапред ще се разбере. Алекс и Дани постоянно искрено са коментирали протичащото се посред им, даже прекомерно персонални въпроси.

Така направиха и при раздялата си. Заедно и всеки по настрана в продължение на седмици, те обясняваха за какво са се решили на бракоразвод, по какъв начин се е стигнало до него, какви поучения ще си вземат, в какви връзки са към този момент и всички съпътстващи тематиката детайлности. „ Случи се един потрес за мен! Имам виновност за това, тъй като не съм усетила индикация, че нещо му е липсвало. Бях решила, че Даниел е моят мъж, от него ще имам деца и това е вечно. Не виждах фините нотки и смяната в характера... Няма трети човек – нито от моя страна, нито от негова страна ”, казвала е Александра.

Когато се срещнали, Даниел бил на по-високо ходило в професионален проект, само че тя бързо го настигнала и дори надминала, с помощта на трудолюбието и постоянството си. В последна сметка персоналното й израстване асъдействало за раздялата им, тъй като Даниел май имал потребност от жена, която да превъзхожда. В откровенията си Алекс е казвала, че и двамата имали виновност за развода. Своята тя виждала в неправилното отношение към Даниел. Мислела, че може да го стимулира, по този начин както прави със себе си, само че той е по-различен. Затова резултатът бил различен. „ Аз съм му казвала: „ Давай, ще се оправиш! Можеш още! ”. Само че вместо да се стимулира и да е по-деен, той още повече се затварял в себе си. Трябвало, счита Александра, вместо това да го нахъсва с похвали. „ Просто не съм такава жена, която да може да се изкриви по този начин ”, признава тя.

Желанието на Даниел да се разделят било безспорна изненада за нея. Още повече, че той го декларирал, малко откакто си създали ринопластиките. Алекс била втрещена, тъй като в този интервал с Даниел дори постоянно говорели, че е време да имат второ дете. Затова не предполагала, че се задава разлъка. Тя не забелязвала измененията в характера и държанието му, а и считала, че в случай че нещо го тревожело, щял да й каже, с цел да го обсъдят. Даниел пък очаквал тя да го пита дали нещо го тормози. „ Не, аз не мога с теб, до теб, аз съм половин човек ”, споделил й той.

След шока, Александра била връхлетяна от болката, обидата и други все отрицателни страсти. Около месец тя имала вяра, че ще съумеят да се схванат. Смятала, че това е краткотрайна рецесия. Проумяла, че не е, когато Даниел й споделил, че не е благополучен с нея. Стресът от раздялата и бързият бракоразвод се отразили много зле на манекенката. Започнала да посещава психолог, с цел да се оправи с отрицателните страсти. Те имали и физическо изражение - косата й взела да капе застрашително. Загубила гласа си, който към момента е по-нисък от нормалното. Известно време страдала от бодърствуване и спяла по 3-4 часа на денонощие.

В последна сметка Алекс съумя да се закрепи и да продължи напред. Даниел също стартира начисто. За връзките си пък и двамата са казвали, че са чудесни и дружно се грижат за сина си Габриел. Предстои да се разбере дали когато се завърнат в София, отново ще живеят под един покрив като семейство, писа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР