Александър Зверев и Каспер Рууд се класираха за осминафиналите на

...
Александър Зверев и Каспер Рууд се класираха за осминафиналите на
Коментари Харесай

Зверев и Рууд се класираха за третия кръг в Монте Карло

Александър Зверев и Каспер Рууд се класираха за осминафиналите на Мастърс шампионата на клей в Монте Карло, откакто надиграха надлежно Роберто Баутиста Агур и Ботик ван Де Зандсхулп.

Поставеният под №12 Зверев съумя да се оправи с опитния испанец след 6:4, 6:4 за близо два часа игра и по този метод да запише втората си победа в шампионата след трисетовия триумф на старта против Александър Бублик.

Германецът осъществя общо три пробива против единствено един за Агут по пътя му към успеха, която му обезпечи място в осминафиналите, където го чака мач против Даниил Медведев или Лоренцо Сонего.

В същото време 4-ят в схемата Каспер Рууд надигра подлия нидерландец Ботик ван Де Зандсхулп със 7:5, 7:6(1).

Норвежецът по право пропусна първия кръг в шампионата, тъй че мачът му против Ван де Зандсхулп на процедура беше дебютен в шампионата за първенеца от Ещорил през предходната седмица. След като измъкна първата част със 7:5, във втората Рууд навакса пасив от 1:4, с цел да запише втория си триумф в съперничеството против тенисиста от Нидерландия.

В спор за място на четвъртфиналите пък миналогодишният финалист от Ролан Гарос и US Open ще се изправи против немския квалификант Ян-Ленард Щруф.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР