Александър Зверев демонстрираше страхотна игра по време на клей сезона,

...
Александър Зверев демонстрираше страхотна игра по време на клей сезона,
Коментари Харесай

Възстановяването се развива по план: Саша Зверев захвърли патериците

Александър Зверев демонстрираше страхотна игра по време на клей сезона, която го води до полуфиналите на Откритото състезание на Франция. По пътя си към етапа на най-хубавите четирима в Париж германецът пречупи съпротивата на младата звезда Карлос Алкарас и бе оказал сериозен напън върху Рафаел Надал в полуфиналната им среща. За страдание обаче, международният №2 огъна глезена си в края на втория сет и не можеше да стъпи на десния си крайник, заради което се наложи да бъде изведен от корта в инвалидна количка.

Впоследствие стана ясно, че златният медалист от Олимпийските игри в Токио е скъсал връзки на глезена, и упованията бяха да бъде отвън игра в продължение на половин година. Въпреки това той изрази вяра, че ще успее да се възвърне в точния момент за идния US Open, започващ на 29 август, като тази негова цел наподобява все по-постижима.

Преди няколко дни Саша разгласява видео в профила си в Instagram, на което се вижда по какъв начин към този момент е в положение да се придвижва без патерици, като в същото време към този момент е свалил и ортопедичния ботуш, който носеше през последните седмици. Финалистът от Ню Йорк през 2020 година добави " Александър Зверев - версия 2.0 " като текст към клипа, съпроводен от емотикон, изобразяващ робот.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР