Александър Везенков не се появи в игра при победата на

...
Александър Везенков не се появи в игра при победата на
Коментари Харесай

Везенков не игра при обрат на Сакраменто срещу Атланта

Александър Везенков не се появи в игра при успеха на Сакраменто Кингс над Атланта Хоукс със 117:110 като посетител в мач от постоянния сезон на НБА. Кингс съумяха да наваксат закъснение от 23 точки, с цел да стигнат до триумфа, само че българският баскетболист изгледа целия дуел от пейката.


Домакините започнаха вихрено дуела и още преди края на първата част натрупаха 23 точки преднина. Втората част бе по-равностойна, само че в нейния край задатъкът на Хоукс продължи да бъде 18 точки. След това играчите на Майк Браун започнаха да понижават пасива си и в последна сметка стигнаха до поврат в заключителната четвърт.

Най-резултатен за спечелилите бе гардът Де " Арън Фокс с 31 точки (8 тройки) и 8 асистенции, центърът Домантас Сабонис се регистрира с 25 точки, 10 битки и 7 асистенции, а Трей Лайлас се включи от пейката с 19 точки. За Атланта над всички бе Трей Йънг с 24 точки, а шест играчи на отбора вкараха 12 и повече точки, само че успеваемостта в стрелбата на тима бе повече от 12 % по-слаба от тази на противника - 39.4 % против 51.7.

По този метод Сакраменто записа 18-ти триумф от началото на сезона и заема пето място в Западната конференция с еднакъв актив с четвъртия Ел Ей Клипърс (18-12). В неделя Кингс гостуват на Мемфис Гризлис. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР