Александър Ваклин, който е прокурорският специален свидетел по делото "Иванчева"

...
Александър Ваклин, който е прокурорският специален свидетел по делото "Иванчева"
Коментари Харесай

Александър Ваклин се кандидатира за общински съветник

Александър Ваклин, който е прокурорският специфичен очевидец по делото "Иванчева " и строителен бизнесмен, се кандидатира за общински консултант като самостоятелен. Издига го предприемчив комитет от трима души предвождан от брачната половинка му Полина Ваклин.

В утринния блок на БТВ Ваклин разясни, че стъпката е подхваната, откакто са се появили кандидат-кметове с присъди на първа инстанция за рушвет в изключително огромни размери (като визираше точно Десислава Иванчева – ред. бел.)

Освен това той счита, че общинският съвет се подценява, тъй като без него един кмет нищо не може да свърши.

По думите на Ваклин доста от акциите са популистки и даде образец с тези на Мая Манолова и Йорданка Фандъкова.

Те базират акциите си на изследвания, не на действителни оценки за това от какво се нуждае столицата, разяснява Александър Ваклин.

Той добави и че неговите умения като строителен бизнесмен биха били потребни в новото му амплоа и разясни, че в действителност е значимо бизнесмените да облагородавят междублоковите пространства на постройките си.

Кандидатът за общински консултант разясни, че не познава дамата на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и претендент за основен прокурор Иван Гешев, както твърдеше в изявление пред БТВ Иванчева.

Основно в работата му като общински консултант би било да оправи работата на администрацията, като акцентира на положителното отношение към жителите и осъществяването на периодите за издаване на документ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР