Александър Сано – Косъма става мафиот в италиански сериал. След

...
Александър Сано – Косъма става мафиот в италиански сериал. След
Коментари Харесай

Косъмът става мафиот и в италиански сериал

Александър Сано – Косъма става мафиот в италиански сериал. След хитовата кримка „ Под прикритие ”, в този момент артистът е решил да влезе в кожата на под земята необут и в италианска мафиотска сага в духа на „ Октопод ”, научи HotArena.

В момента артистът завършва фотосите по третия сезон на крими поредицата „ Гомора ”. Бившият брат Мангасарян и там взе участие в солидна порция екшън подиуми, а тв поредицата се радва на голям интерес на Ботуша.

Сано снима присъединяване си във кино лентата още преди месеци, само че очевидно има още неща за доизкусуряване. Вчера той се похвали със фотография в Рим, със звездата на продукцията Марко Даморе.

Под фрагмента Косъма написа, че е доста благополучен да види още веднъж италианските си другари, написа „ Телеграф ”.

Както към този момент споменахме, сериалът е нова версия на италианския „ Октопод ”, който бе най-коментирания и гледан филм в Италия, в края на предишния век. Продукцията е режисирана от Стефано Солима и наблюдава живота на неаполитански гангстери.

Всъщност, сагата значително е въодушевен от същински италиански мафиоти, както и от случаи свързани с Коза Ностра, макар че сценаристите много трансформират сюжета.

Финалът вана втори сезон остави един от основните герои и мотор на наркотрафика в Италия – Чиро ди Марцио жаден за възмездие против досегашните му сътрудници дон Пиетро Савастано и сина му Джени.

Именно проектите му за отплата го водят в прочут софийски клуб, където героят на Даморе,завързва връзка с българската мафия. Потенциален сътрудник той вижда в лицето на Сано, а терен за покупко-продажбите е прочут чалга клуб в Студентски град.

„ Говоря си на български. „ Гомор ” е един от плановете с най-голяма художествена стойност, които съм правил ”, споделя самият Сано. Роля в сериала има и Боряна Маноилова (Маймуни през зимата), а за екранен татко на Сано пробвали да вербуват Кирил Ефремов.

Двамата обаче по този начин и не се събрали пред камера, тъй като Ефремов предпочел да работи по кино лентата „ Възвишение ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР