Александър Лазаров ще започне участието си на Sofia Open 2023

...
Александър Лазаров ще започне участието си на Sofia Open 2023
Коментари Харесай

Алекс Лазаров: Sofia Open е най-добрият начин да завърша сезона

Александър Лазаров ще стартира присъединяване си на Sofia Open 2023 с дуел против Павел Котов. Двамата попаднаха в долната част на схемата, а спечелилият дуела ще играе на осминафиналите против Себастиян Баес, №4 в схемата от Аржентина.

Секунди след жребия Алекс бе безапелационен, че няма по-добър метод да завърши сезона от този с присъединяване пред родна аудитория на Sofia Open.

„ Първото ми присъединяване тук беше от дълго време, през годините натрупах доста опит, както за националния тим, по този начин и в персонален проект. Играх на огромни шампионати против положителни противници, сигурно към този момент съм по-зрял. Чувствам се по-уверен и мощен, че мога да се оправя с всички страсти, които предстоят. Разбира се, всякога страстта е друга и не може да се съпостави с предходните участия. С всяка минала година виждам да се любувам от ден на ден освен на този шампионат, само че и на всяко настрана мое присъединяване, без значение къде играя в света. Преди няколко седмици играх за националния тим и изпитах доста мощни страсти. Сега съм сигурен, че още веднъж страстите ще са на високо равнище. Това е най-хубавото нещо, което може да изпита един играч ”.

“Очакванията постоянно са там, това е обикновено и това ме тласка напред. За мен това е последният шампионат за сезона, бях планувал да приключа годината на друга конкуренция по същото време, тъй че моята стратегия не се наруши по никакъв метод. Какво по-хубаво от това да завърша сезона пред родна аудитория?! “, разяснява Лазаров.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР