Александър Лазаров определи като много специален турнира по тенис Sofia

...
Александър Лазаров определи като много специален турнира по тенис Sofia
Коментари Харесай

Александър Лазаров: Изпитвам специална връзка с хората, които идват да гледат Sofia Open

Александър Лазаров дефинира като " доста специфичен " шампионата по тенис Sofia Open от сериите АТП 250, който ще се състои от 26 септември до 2 октомври в зала " Арена Армеец " в София.

Лазаров ще започва в главната скица на конкуренцията пред родна аудитория, откакто получи " уайлд кард " от уредниците.

" Турнирът в България е доста специфичен за мен. Изпитвам специфична връзка с хората, които идват да гледат - нещо, което не съм изпитвал на никое място по света до момента. Тази година няма рестрикции и се надявам да дойдат допустимо най-вече хора, тъй като това не е просто шампионат, това е страст. За мен тази страст остава в съзнанието ми за цялостен живот. Това са най-хубавите моменти, които съм изживял - когато минах квалификациите през 2019 година Sofia Open е доста повече от шампионат ", съобщи Александър Лазаров.

" Тази година се надявам да направя и онази крачка в главната скица, за която се усещам подготвен - победа и, за какво не, повече от една победа. В момента се чувствам в най-хубавата форма, откогато играя тенис. Не единствено от резултатите, само че и в подготвителния усещам подготвен - победа и, за какво не, повече от една победа. В момента се чувствам в най-хубавата форма, откогато играя тенис. Не единствено от резултатите, само че и в подготвителния развой, и физически. Надявам се да пренеса положителните резултати на Sofia Open - аз да веселя публиката, а тя да ме зарежда. Няколко пъти щях да се разплача като дете, усещайки невероятната поддръжка от трибуните в София, и желая още веднъж да изпитам това неповторимо възприятие.

Българският народ сме извънредно духовити и прочувствени хора. Аз също се смятам за прочувствен на корта. Много хора са ми казвали, че като играя, могат да усетят страстта ми. Това е хем хубаво, хем неприятно от време на време. Но в тази ситуация, когато играя на Sofia Open, страстта е единствено положителна. През тази една седмица не помня за всевъзможни проблеми в персоналния живот, не помня да мисля за предишното, за бъдещето и просто се любувам на сегашното ", добави той.

Лазаров е впечатлен от имената, които са декларирали присъединяване в Sofia Open, включително и най-хубавият български тенисист Григор Димитров.

" Впечатляващият лист с участниците е подобен, какъвто би трябвало да бъде за нашия шампионат, тъй като организационно Sofia Open е на най-високо международно равнище. И не го споделям, тъй като е в България, тъй като съм българин и имам опция да играя, споделям и персоналното си усещане, и това на тенисисти от международния хайлайф, което те споделят. Казвам го, тъй като като организация, като

гостолюбие и като отношение от всички, които се трудят за реализацията на шампионата, ние сме на извънредно равнище. За мен това е най-хубавият ATP 250 шампионат за годината. С много играчи съм си приказвал. Те споделят, че като зала, като величина на централния корт, като организация и отношение Sofia Open е един от най-хубавите шампионати, на които са играли.

Вижте единствено какъв е описът с участниците. Това е най-голямото доказателство. За да избират нашия шампионат, значи има за какво. И с всяка година става все по-добър и все по-добър. А това, че и Григор ще играе, прави шампионатът още по-специален. Никой не може да зареди залата по този начин, както я зарежда той. Сигурен съм, че всички нас - и тенисисти, и почитатели, ни чака ново ужасно преживяване ", сподели Лазаров.
 Димитър Кузманов: Надявам се да има доста хора на Sofia Open
Димитър Кузманов: Надявам се да има доста хора на Sofia Open

Турнирът е едно от най-важните събития за мен, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР