Александър Кадиев се разпсува като каруцар по телевизията в национален

...
Александър Кадиев се разпсува като каруцар по телевизията в национален
Коментари Харесай

Грозно! Ал. Кадиев псува в национален ефир

Александър Кадиев се разпсува като каруцар по малкия екран в народен ефир, до момента в който министър председателят Кирил Петков говореше пред протестиращите от партия „ Възраждане “ . Министър-председателят слезе пред стачкуващите, които са срещу противоепидемичните ограничения пред постройката на някогашния Партиен дом, а bTV прекъсна предаването „ Преди обед “, с цел да чуят феновете словото му онлайн. Ал. Кадиев, който не е привикнал да взе участие в политически тематики и диалози, тъй като това прави партньорката му Деси Стоянова, сподели извънредно образование и недодялан език, без да си дава сметка, че микрофонът му е включен.

Когато Петков замълча за малко, преустановяван от виковете на протестиращите, водещият се изцепи: „ Айбе бе, господин Петков, говорете нещо. Пу да му е.. “, а Hotnews.bg няма да продължи с цитата, тъй като той е безусловно циничен и всички се досещат за него. Явно раздразнителен от спирането на предаването поради митинга и от обстоятелството, че към този момент повече от седмица води без Стоянова, Кадиев даде воля на гнева си и направи величествен гаф.

Hotnews.bg напомня, че за последно толкоз огромен гаф е сътворявал кореспондент на Българска национална телевизия, отразявал изборите в Съединени американски щати, който псува като преносвач поради маската на лицето си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР