Александър Кадиев е много щастлив с Ивелина Чоева, но това

...
Александър Кадиев е много щастлив с Ивелина Чоева, но това
Коментари Харесай

Сашо Кадиев в несвяст! Не може да пусне полата на „мама“, за да се ожени

Александър Кадиев е доста благополучен с Ивелина Чоева, само че това не стига. Пълното му благополучие липсва, тъй като майка му Катерина Евро не може да понася „ тая “, както я наричала в нейно неявяване.

Възрастната актриса към момента не можела да превъзмогне загубата на Таня Тончева. Танцьорката си е жива и здрава, само че към този момент не е част от известното актьорско семейство, тъй като преди 3 години Сашо я напусна с малко дете на ръце, с цел да се отдаде на Ива.

Евро обожавала внучката си и не можела да елементарни на сина си, че разруши фамилната идилия на дребната Катя, с цел да мърсува с по-млада от него манекенка. Освен това Катето обожава и майката на внучката си, което постоянно е потвърждавала. Дори и до през днешния ден тя поддържала връзка с Таня и двете се чували понякога.

Нашумялата като Рени от „ Оркестър без име “ актриса с албански корени има голямо въздействие над сина си, въпреки на пръв взор това да не проличава. Прякорът му „ Мамин Сашко “ в действителност не е по никакъв начин инцидентен, тъй като артистът непрекъснато търсел утвърждението на майка си.

Единственото нещо, което е направил без нейното разрешение, е да се залюби с Ивелина. Тогава обаче любовта му даде сили да се опълчи на майка си.

Сашо е вманиачен по дългокраката Чоева и даже й предложи брак. Нещо, което за Таня не стори дори след забременяването й с дребното Кате.

Сватбата на Кадиев с Ивелина обаче е под въпрос, тъй като не среща утвърждението на Катерина Евро. Актрисата е в тиха война с избраницата на сина си. Двете въобще не общували. Нито се чували по телефона, нито си пишели в обществените мрежи. Дори неотдавна се разбра, че не се следват една друга във Facebook.

Евро била безапелационна, че „ тая “ не я желае за снаха. Сашо бил напряко в несвяст от неприятните им взаимоотношения. От една страна бил вманиачен по Ива, само че от друга не желал да утежни връзките с майка си, която цялостен живот го тласка нагоре. Първо стана артист с помощта на връзките й, а след това работи в малкия екран повече от десетилетие отново с помощта на „ мама “. Затова Сашо се чувствал задължен да почита всяко решение на майка си.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР