Александър Бублик безспорно е един от най-атрактивните играчи в АТР

...
Александър Бублик безспорно е един от най-атрактивните играчи в АТР
Коментари Харесай

Удар с дръжката на ракетата: Бублик с нови висини по отношение на трикови изпълнения


Александър Бублик несъмнено е един от най-атрактивните играчи в АТР тура и постоянно попада в компилациите за трикови осъществявания. Това, което направи в мача си против Каспър Рууд в Маями обаче надмина всевъзможни сервиси изпод или удари сред краката. Защото представителят на Казахстан реши да отиграе топката с…дръжката на ракетата.

Един лоб на Рууд идваше постепенно към половината на Бублик, който имаше задоволително време, с цел да реши да обърне ракетата си и да извърши нещо като смач с дръжката. Ударът се оказа задоволително добър, с цел да докара до негова точка след удар над главата незабавно по-късно.

Рууд одобри с усмивка обстановката и поздрави противника си. В последна сметка норвежецът завоюва мача в два сета, а усмивки имаше и след края. „ Успех, дребосъче! Игра добре! “, сподели Бублик на мрежата, а Рууд му отговори със: „ Поне имаш 2-3 хот шота, тъй че ще си по Tennis TV както постоянно. “

Това осъществяване пристигна ден, откакто Джей Джей Ууф направи нещо, което може да претендира за удар на годината – минаващ от форхенд с лявата ръка против Стефанос Циципас в случай, че американецът по принцип играе с дясната.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР