Алекс Родригес и Дженифър Лопес изглежда живеят в розов балон

...
Алекс Родригес и Дженифър Лопес изглежда живеят в розов балон
Коментари Харесай

Джей Ло на нокти с бившата на Алекс заради издръжка

Алекс Родригес и Дженифър Лопес наподобява живеят в розов балон от благополучие, само че той може и да се пукне поради фамилен скандал, в основата на който стои латината. Тя се намесила в връзките сред спортиста и някогашната му брачна половинка Синтия Родригес с концепцията да понижи издръжката, която той заплаща за двете им деца.

Блондинката, която от 4 години е сгодена за предприемач в областта на недвижимите парцели и фитнеса и от който има 2-годишно момиченце, била потресена от обстоятелството, че Лопес участвала на медиацията сред нея и Алекс и упорствала за по-ниска прехрана, написа The Post.

Според певицата, обичаният ѝ, чието положение възлиза на 400 млн. $, трябвало да заплаща не повече от 10 000 $ за прехрана на двете си дъщери Ела и Наташа, което е капка в съпоставяне със уговаряните 100 000 $.

Лопес се натресла на договарянията сред някогашните за издръжката през септември и направила сценка, тъй като Синтия участвала дружно с юриста си.

Г-жа Родригес, която даже след развода си отхвърля да смени семейството си, показа пред The Post:

„ Мога единствено да разясня, че има смяна в изискванията за прехрана и даже не знам на какво се дължат. Алекс е излизал с някои страхотни дами през годините, доста от тях са повлияли позитивно на децата. И двамата с него работим интензивно, с цел да се усещат дъщерите ни удобно и до момента не е имало проблем с издръжката. Досега “, разяснява 45-годишната Синтия.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР