Алек Болдуин говори за пръв път публично пред камера за

...
Алек Болдуин говори за пръв път публично пред камера за
Коментари Харесай

Алек Болдуин коментира за пръв път пред камера фаталния инцидент с операторката Халина Хътчинс

Алек Болдуин приказва за пръв път обществено пред камера за операторката Халина Хътчинс, която по-рано този месец простреля инцидентно на снимачната площадка на уестърна Rust. „ Тя бе моя другарка “, съобщи той и добави, че шансът подобен съдбовен случай да се случи по време на фотоси е „ един на трилион ", написа Би Би Си.

„ Ние бяхме един в действителност смачкан екип и снимахме филм, когато стана това извънредно нещо ", сподели още артистът, който се е свързал със брачна половинка ѝ. „ Той е в потрес, имат 9-годишен наследник. В непрекъснат контакт сме, тъй като сме доста разтревожени за фамилията му “.

Кадрите от спонтанния диалог с фотографи и снимачни екипи край Върмонт бяха публикувани от портала TMZ и можете да ги видите.

Болдуин призна също по този начин, че полицията му е забранила да разисква настоящото следствие.

Прокурорите от своя страна пък обявиха, че към момента не са отхвърлили опцията да издигнат престъпни обвинявания по случая.

На 21 октомври 42-годишната Хътчинс почина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, откакто Болдуин стреля с реквизитен револвер, без изобщо да има визия, че е зареден бойни патрони, по време на подготовка на снимачната площадка. Преди това артистът е получил уверения, че оръжието е безвредно.

Междувременно юристите на Хана-Гутиерез-Рийд – асистентката, която е отговаряла за оръжията - обявиха, че тя няма визия от кое място са пристигнали същинските боеприпаси. Според тях Хана „ в никакъв случай не е виждала някой да стреля с същински патрони с тези оръжия, нито пък би разрешила сходно нещо “. Адвокатите ѝ трансферираха виновността на продуцентите, които, в желанието си да понижат разноските по продукцията, са основали рискови работни условия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР