Aлберт Бурла, главен изпълнителен директор на Pfizer (Пфайзер), определи годината,

...
Aлберт Бурла, главен изпълнителен директор на Pfizer (Пфайзер), определи годината,
Коментари Харесай

Пфайзер обяви: 2024-та e годината, в която пандемията ще приключи

Aлберт Бурла, основен изпълнителен шеф на Pfizer ( " Пфайзер " ), дефинира годината, в която всички ще се завърнем към „ естествен живот “ след пандемията от ковид.

„ Скоро ще можем да се върнем към естествен живот “, сподели Бурла по френската телевизия „ BFM TV “.

„ Благодарение на всички принадлежности като ваксини, проби и бъдещи медикаменти (като хапчето Paxlovid на Pfizer) хората ще живеят с вируса, без лечебните заведения да се насищат “, сподели Бурла. Това, което основният изпълнителен шеф на Pfizer не изключи, е появяването на нови разновидности на ковид през идващите години.

За да се бори против тези бъдещи разновидности на ковид, Бурла се ангажира с „ непрекъснато повишение на дозите или основаване на нова ефикасна ваксина против всички разновидности “.
свързани новини7162на 06.11.2021
В изявление за „ La Repubblica “ той изпрати обръщение към антиваксърите: „ Covid-19 не е риск единствено за вашия живот, само че и за този на хората, които обичате “.

Микаел Долстен, теоретичен шеф на американската фармацевтична компания, предвижда, че пандемията на ковид може да продължи до 2024 година В презентация пред вложителите на компанията Долстен разгласи, че COVID-19, съгласно прогнозите на Pfizer, би трябвало да бъде ендемично заболяване в целия свят до 2024 година

„ Кога и по какъв начин тъкмо ще се случи това, ще зависи от това по какъв начин заболяването прогресира, какъв брой дейно обществото ползва имунизациите и лекуването и какъв брой заслужено са разпределени те тук-там, където равнищата на имунизация са ниски “, сподели той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР