Албена Михова винаги е била емоционална и експанзивна Звездата счита себе

...
Албена Михова винаги е била емоционална и експанзивна
Звездата счита себе
Коментари Харесай

Албена Михова призна: Синът ми щеше да ми докара инфаркт!

Албена Михова постоянно е била прочувствена и експанзивна

Звездата смята себе си за необятно скроен човек. Но една преживелица едвам не й докарала инфаркт. И то от личното й чадо, единствения й наследник Мартин.

Тази вест тя научила не къде да е, а при гостуването си в подкаста „ Не съм подобен човек “.

Водещият я прострелял с вестта, че нейния наследник върти обич с поп фолк певица.Колоритната актриса не знаела за това, само че незабавно поискала да разбере името на въпросната изпълнителка от лекия род на музиката, която завъртяла главата на синчето й.

„ Като ми сподели тази вест водещия, напряко почувствах стягане в региона на сърцето. За малко да си докарам инфаркт. Не желая фолкаджийка за снаха. Не че не одобрявам такива девойки, имам много другари измежду тези, които пеят чалга, но напряко ми прилоша. Все отново знам, че синът ми не харесва такива певици, но знаеш ли “, признава си Албена Михова.

Оказа се, че въпреки всичко в този слух има половин истина. На фестивал в Сандански, преди години, фолкпевица в действителност се увъртала към сина на Михова. Тя желала да го впечатли, само че без никакъв триумф. Мартин по този начин и не се подал на ухажването на въпросната поп фолк певица, чието име по този начин и не стана ясно коя е.

В момента той има съществено връзка и двамата живеят в дома на Албена Михова.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: Албена Михова актриса поп фолк певица Албена Михова син
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР